Ahojte, je to viac ako 2 týždne od prvých príznakov a som slabá a tiež ma bolí žalúdok.
Úplne cítim také vyslabnuté nohy aj ruky.🤷♀️ po dlhšej prechádzke sa mi potom motá aj hlava.
Mali ste to aj vy? Čo pomohlo?
@roomaa a ako dlho to trvalo? Ja som od covidu cca tyzen a pol. Tažko presne odhadnúť kedže upchatý nos som mala hadam aj 14 dní. Presne ako píšete ruky nohy ako gumenne🤷♀️🤷♀️
Ja som prvé týždne nevládala prejsť po dome bez toho,že by som si po pár metroch nemusela 10 minút posedieť. A to každý deň nachodim kilometre, behavam, chodím do fitka. Chce to čas, je to pliaga
@breznica to bol tento najnovší kovid? Hovoria ze to ako nachladnutie, no to isto. Presne pliaga. Kolko vám to trvalo? Pomohlo cosi?
Nie,to bolo pred rokom. Teraz sme mali taký, že kašeľ a zahlienenie, ale syn mal prvé 2-3 dni teploty a stále chcel spať. Ja som mala kašeľ 3 týždne,aj všetci v mojom okolí, inak vcelku dobre
Ja sa priznám, že áno, bola som totálne slabá. Ako keby som bola zo želatiny tie prvé dni po covide. Akože cítila som sa už relatívne okej, ale slabá som bola ako čaj. Tiež ma zmohla aj prechádzka, a to bežne chodievam na túry. 🙈