Sťažené dýchanie a počasie

2. jún 2024

Prosim vas uz niekolko dni sa mi tazsie dycha akokeby som sa nevedela poriadne nadychnut. Tlak dobry,tep dobry...a vsimla som si,ze sa mi to deje ked sa meni ppcasie hlavne ked ma prsat . Ma niekto tiez podobne problemy pri zmene pocasia?

Este dodam zemam tetaniu a panicku poruchu ale neviem ci by to mohlo mat suvis...
Dakujem ☺️

maialeo
2. jún 2024

Ja mám toto roky... v podstate mi na to nepomáhajú ani astmatické spreje... len čakám, kým to prejde.

stanulienkat
2. jún 2024

Ano, moze to mat suvis. Myslim, ze ty sem casto pises. Liecis sa? To je zaklad. A treba sa niecim zamestnat, ci uz praca, alebo konicky, aby si sa tolko nepozorovala.

autor
2. jún 2024

@stanulienkat pisem po roku teraz prvy krat.beriem magnesium nic ine ... konicky mam a veru nezastavim sa cely den pri 2 detoch,praci a muz cele dni v robote... pytam sa preto,lebo posledne dni je to castejsie a castejsie a hlavne vtedy ked sa vonku zamraci..to si vsimol muz vcera,ze sa mu vacsinou stazujem ze sa mi tazsie dycha ked ma prsat alebo sa ochladi ...

gabika0825
2. jún 2024

Ja to mávam bežne takto, my trpíme cela rodina na meteosenzitivitu, mna väčšinou strašne začne bolieť hlava až do migrény mi to ide, iný v rodine majú točenie hlavy, veľkú únavu a tiež toto s dýchaním

prirodalieci
2. jún 2024

mne a tazko dychalo pri anemii, nizkej hladine vitaminu D a mala som alo probiotickych kultur v crevach, tak mozno pri zmene pocasia navysit to zelezo a Dcko (odporucam viridian znacku co sa tyka vitaminu D a probiotik, zelezo z divokych byliniek a zo stravy , ovocia,strukovin, a podobne.. 🙂 )

prirodalieci
2. jún 2024

ja pri zmene pocasia citim nahlu unavu, bolest hlavy alebo tocenie hlavy, mam inu, obvykle horsiu naladu (ak ide prsat) :D

tinus139
4. jún 2024

Ahoj napis mi 🙂 mám to iste momentálne od kedy je zmena počasia

petov2
27. sep 2024

ak je to, čo hovoríš air hunger (dychavicnost), ze maš pocit že sa potrebuješ hlboko nadychnuť ale to nejde ze sa to niekde ako keby zastaví tak z mojej skusenosti som to mal vzdy pri psychickej/fyzickej zatazi, z jedla, alebo keď celkovo nesprávne dýchaš možeš mať hodnoty co2 rozhádzané s čím ti môžu pomôcť dýchacie techniky ako Butejkove metódy...ale ak chceš tomu viac pochopiť.. odporúčam prečítať knihu Dych. Tam je to všetko dopodrobna vysvetlené. Prípadne skús pozrieť od Oxygen Advantage slovakia nejaké videá zamerané na dýchanie a spojené problémy s tým.