Sťažené dýchanie a guča v krku

inhibiitor
10. dec 2021

Ahojte, mam diagnostikovanu panicku poruchu ale cely rok bol pokoj.. teraz asi 4 dni bolesti hlvy v spankoch , tlak na hrudi a guca v krku.. tlaky v hlave atd.. aj s chrbticou mam problem bol som na dornovke predvcerom . Odkedy mam pp vzdy sa sledujem a bojim sa ze mam vysoky tlak alebo vred v pazeraku atd.. myslite si ze to moze byt len prechodne napr depresia zhorsena z kratkych bezslnecnych sni alebo moze to byt ten tlak? Naposledy mi merali v juni (mam paniku z merania tlaku a tlkomera u lekara aj doma) .. ale tlk som mal 130/80 u internistu.. mavam an palenie zahy , pevivo som vylucil a schudol som cca 3,5kg (diétujem) ma niekto podobny problem? Dakujem , zasa sa sledujem a prerasta mi to cez hlavu

ajuss311
10. dec 2021

@inhibiitor myslím si, že to môže byť kľudne aj z tej chrbtice.. ja mám problém s krčnou a občas mám pocit akoby ma niekto škrtil, ale cvičenie pomáha (časom, najprv sa to vždy po cvičení ešte zhorší)

inhibiitor
autor
10. dec 2021

@ajuss311 aj taky jemny tlak na hrudi? Ja mam taky pocit akoby to bolo medzi hrdlom a kostou pod ohryzkom.. ale dal som si neurol a asi je to lepsie

ajuss311
10. dec 2021

@inhibiitor áno aj tlak na hrudi, ale neviem či jemný, skôr aj celkom dosť 😃 ja som zatiaľ nenašla liek ktorý by mi pomohol 😏

luccija
10. dec 2021

@inhibiitor je to psychika nie tlak.Daj si magnézium Neurol a nepozoruj sa🙂toto všetko patrí k panickej poruche choď von športuj...

inhibiitor
autor
10. dec 2021

@luccija No ale mal som rok pokoj beznprizbakov azrazu by sa to zhorsilo? Lieky ad berem tak osto stale

viktor24091999
17. júl 2024

@ajuss311 zdravím , ja mám bolest v krku a potom začne ta bolesť v hlave , a mám sťažené dýchanie s tej strane , bol som na Orl vyzerá byt všetko ok neviete myslite ze zo môže byt z chrbtice ? Aké mate príznaky by ďakujem za odpoved