Stavy úzkosti

3. aug 2024

Mám taký problém s úzkosťami. Začalo to stresom v práci , proste niečo sa mi pokazilo a trápila som sa nad tým,bála som sa ako to vyriešim. Nakoniec to nedopadlo až tak zle a celkom v pohode sa to dalo vyriešiť. Ja som proste typ človeka, čo svoju prácu berie dosť zodpovedne a chcem mať všetko na poriadku a keď niečo sa vyskytne .. vyboči z toho na čo som zvyknutá tak som z toho mimo. No lenže od vtedy mám úzkosti. Nie každý deň ale často. Momentálne nemám stres.. som v pohode.. všetko je OK ale proste mám úzkosti. Neviem či to môže byť aj z kávy.. ale mi je to už dosť nepríjemné

lucia851
3. aug 2024

Skús psychologa

anjelok
3. aug 2024

Skus nieco prirodne, napr. aschwagandhu brat 3 mes, mohlo by to pomoct.

autor
3. aug 2024

@lucia851 nemyslím že by to mohol byť nejaký psychicky problém 🤔 akože nič ma netrápi že by som sa sužovala nad niečím, samozrejme občas som v strese , som proste človek čo má rád veci pod kontrolou a keď sa to trošku vymkne tak jasné, mám trochu stres ale teraz mám proste tú úzkosť tak z ničoho nič .. proste ráno sa zobudím , ešte ani na nič nemyslím a mám úzkosť. Keď niečo robím tak to zvykne prejsť ale keď si ľahnem a som v kľude zase. Inak sa takto cítim v pohode. Nemám iné ťažkosti, že by som bola depresívna alebo čo..
@anjelok ďakujem vyskúšam.

lucia851
3. aug 2024

Depresie mať nemusíš jednoducho máš úzkosti

marianarem
3. aug 2024

Je to.uzkostna porucha. Moze sa objavit v dosledku stresu a vycerpania. Treba skusit co najviac upokojit nervovu sustavu a kofein by som urcite vynechala, ten to vie zhorsit.

loliki
3. aug 2024

Prečítaj si motivačné knihy. Si precízna. Zmeň myslenie a zmeníš celý svoj život. Rob veci s myšlienkou a vedomím: Urobila som to najlepšie ako viem. Preto som spokojná. Keď to niekto vie urobiť lepšie, nech sa páči, môže ukázať. Daj si De-press, Magnézium, B komplex... 🙂 Buď dobrá sama k sebe.