Ahojte mám takú netradičnú požiadavku, no ak by mal niekto chuť experimentovať budem vďačná. som po chorobe nejaky virus a uz som bola teda v práci ale cítim takú pochorobnú slabosť akoby to ešte celkom neodšumelo. kolega mi poradil že si mám dať čistú šťavu zo štyroch citrónov a že to pomôže. ja som si dala do toho aj ližičku medu aby to bolo znesitelné a mám pocit že to pomohlo. neviem však či to je placebo alebo náhoda, taktiež niesom už celkom chorá len teraz neviem či to pomáha alebo nie.
prosim vás ak je tu niekto chorý, mohli by ste to skúsiť a napísať mi či to pomáha? teda ak sa vám chce prípadne ak ste to už počuli a skúšali... ak to pomáha rada by som to vedela a mala to v zálohe do budúcna Ďakujem 🙂
Moja známa si pri prechladnutí kvapká citrónovú šťavu do nosa a tvrdí že nič lepšie neexistuje. Ešte som nenašla odvahu si overiť či je to naozaj pravda.
@ckocka 😅😅 tak to je dobre mozno ak sa budem zase dusit nabuduce tak aj to skúsim
Ja som tiež teraz chorá a pijem stavu z dvoch citrónov.. Kyslé jak sviňa ale zabralo už je mi oveľa lepšie
@zuzka6542 super to som potrebovala počuť Ďakujem 🙂 skore uzdravenie
Ďakujem snáď už bude dobre zlozilo nás všetkých 😂
Cecko je velmi dobre v takychto pripadoch, ja ked citim, ze na mna nieco ide, tak tiez cistu stavu si dam 😀 Muz toho striasa len ked ma vidi 😀
Citrónová šťava znižuje tlak a aj ničí zubnú sklovinu...opatrne s ňou, menej je niekedy viac. Ako majiteľka silného refluxu a nižšieho tlaku, ktorá nevhodné jedlo vždy zapíja práve citrónovou vodou (citrón je neutrály a tlmí reflux), som už bola viacerými, a
aj lekármi na toto upozornená.
Keď som bola chorá ako dieťa aj kilo citrónov som dokázala zjesť ako pomaranče som ich jedla vždy mi do kupoval ale či pomáhalo nepametam
4 citrony maju celkom dost C vitaminu, sice nie az tolko, ze by ti cez usi vyrazal ale maju, takze poskodit nemohli