Stav po pôrode

26. mar 2023

Kedy ste sa po pôrode začali cítiť fyzicky tak ako pred tehotenstvom? Vrátilo sa vaše telo do pôvodného “stavu”?

zuzkaa1991
26. mar 2023

Po dlhej dobe ;) ja som do 1.5m od porodu nevedela sediet telo resp postava som a relatívne skoro na povodnej vahe aj výzorovo len potom som pribrala....
Kazda zena je ina ;)

ildiko36
26. mar 2023

Hned po pôrode par hodin, ale som pouzivala anibal, zo spodu ma vôbec nič nebolelo, pôrod bol ako cvicenie s anibalom o 1cm navyše.Ja som nacvicila 36cm a maly mal 37cm hlavičku a 4430g.Sama som sa čudovala od akej bolesti ma anibal ušetril.
S dcerou ( 1.pôrod) som sa roztrhla po šitie na 4cm a pol roka sa to hojilo.Druhy pôrod bol po 17r, kvôli tomu ma brali zase ako prvorodičku..tak som sa chcela vyhnuť šitia, a sa podarilo

zuzkacik4
26. mar 2023

Som 2m po porode a som uplne ok hned od porodu...tiez som nebola sita ani nic...jedine co mam, je este 6kg navyse, to je cele 🙂

maryetta
26. mar 2023

Pri prvom cca 2-3tyzdne.
Vlastne aj pri druhom-tam ma obmedzoval iba opuch a stehy 😂 a hemeroidy. Inac ok.
Pri tretom do tyzdna.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
26. mar 2023

Zavisi aj od dietata a spanku...ale tak raz po 3m,raz po 6sto nedeli,raz po pol roku.. :DDD

ivonadusa
26. mar 2023

po oboch porodoch som cakala bolest zdola ale nechodila a nechodila. bola som sita, ale na mierne neprijemne pocity pro vstavani bolo vsetko super. teraz som 2mesiace po porode a citim sa fyzicky ako pred tym, vlastne od porodu sa citim uplne fajn. Ale je pravda, ze nocny soanok vela robi, cite ked je telo odychnute, mas aj energiu cez den. Mam este 4kg navyse, ale som chudsia ako pred porodom.. teda mierne brusko mam.

aknamorka22
26. mar 2023

Po prvom pôrode to trvalo rok ked som si povedala, ze je všetko okay. A nemyslím len to "tam dolu". Po druhom pôrode je to uz vyše roka a necítim sa okay stále. A uz sa asi nikdy nebudem cítiť tak ako predtým 🙂

bluka2
26. mar 2023

Po pôrode som bola úplne fit v tom zmysle, že žiadne šitie, ale nejako podobne ako pred tehotenstvom som sa začala cítiť tak rok po prvom pôrode. Rovnako fit som bola aj po druhom pôrode, ale celkovo pocitovo v celom tele tak po 2,5 roku

marianarem
26. mar 2023

Ja asi 3 mesiace po porode som si uz pripadala, ze som to zase ja. Stiahlo sa brucho, zahojila sa rana po sekcii (to uz ale o dost skor), neboli uz prudke hormonalne zmeny, mala som uz normalne svoj cyklus, intimny zivot sa dostal do starych kolaji, psychicky som sa uz tiez spoznavala. Par kil navyse bolo, ale nevadili mi, uz som ani nechcela schudnut az na povodnu vahu. Jedine, co mi ostalo este asi 2 dalsie mesiace, boli uvolnene kolena, ktore naozaj akoby nedrzali dobre pokope. Potom zmizlo aj to.