Ahojte, po pôrode a takmer dvojročnom dojčení moje vlnité vlasy sú úplne iné. Krepovité, nepoddajné, úplne jemné, nedrží žiaden účes, keď vyžehlím alebo vyfúkam, tak je to len na chvíľku, keď pôjdem von, som tam kde som bola... Som z toho už mierne zúfalá 🙂 Poraďte mi prosím nejaký dobrý prípravok, ja neviem - vosk, tužidlo, čokoľvek, aby to pomohlo, s čím máte skúsenosť. Alebo čokoľvek, čo ste skúšali a pomohlo. Už ma nebaví mať na hlave hniezdo 😉
@lilysk ahoj nevies ci by to pomohlo aj pri vypadavani vlasov mam 10 mesacnu ktoru dojcim a mam pocit ze len polovicu vlasov uz som zufala mam jemne vlasy same o sebe a teraz este aj preriedene
@sabina1975 Ano celkove mi to pomohlo aj proti vypadavaniu aj nechty sa mi prestali lamat 🙂
@lilysk dakujem skusim bo mam 5 vlasov v 6 radoch 😀
riešim to isté mám aj balzám na vlasy aj rôzne prípravky ale obávam sa že tehu ma vyčerpáva ako to prvé a odchádzaju mi aj nechty, a keď začnem dojčit tak čakám čo zuby, mne odporučili celkovo sa dať dohromady a na chvílku isť na vyživové doplnky GS mamavit.... máte skúsenosť ?
Ahoj!
Ja som používala kapsule s názvom FO TI.
Tiež som mala riadne preriedené vlasy a toto mi pomohlo.
Dokonca sa mi zdá, že ich mám pevnejšie a hustejšie ako pred otehotnením.
Ja si to objednávam z Ameriky zo stránky www.iherb.com.
Posielajú aj na Slovensko za 4 doláre.
Keď zadáte kód DHG359 získate pri prvom nákupe zľavu 5 dolárov.
Ak neviete po anglicky riadte sa tak ako ja stránkou www.tvoje-zdravie.eu, kde je podrobný postup ako nakupovať.
Hádam pomôže aj Vám.
@nenesisi mne nepomohol s prepacenim ani prd prvych 6mes. vlasy uspesne padali a uz som mala lisiny...po 6mes. to pomaly ustavalo, a to som ani nekojila...takze ked uz nekojis,tak mozno len treba chvilu pockat a napravia sa same a ked uz cakas dlhsie, tak mne pomohol obycajny sampon z tesca-shauma zelena s kofeinom a taky isty aj balzam na vlasy...
a to som vyskusala tabletky,vodicky revalid, zabaly a bohvieco...odkedy pouzivam toto vlasy mi zhustli, dorastli, proste ich mam super..mozno nahoda,neviem, ale skusit by som skusila....ked ich mas krepovite, mozno viacej balzamu a skusit nefenovat, nechat len volne vysusit..netusim co vsetko robis ale teda mne ten sampon s balzamom co som spominala sedia.
@lilysk biosil som skúšala dávnejšie a mne nepomohol... :(
@protektinka pošli mi prosím link, ktoré FO TI konkrétne užívaš, je tam toho viac, keď som pozerala... Vďaka... 🙂
@sosanna88 používam stále balzam, vlasy takmer nefénujem, keď tak len takmer suché troška, možno si trafila dobrý typ šampónu pre Tvoje vlasy, keď pomohlo. Možno vyskúšam.
Ďakujem všetkým baby 🙂
@nenesisi
@sabina1975
@moo
Pri padani vlasov je dolezite doplnit vitaminy zvnutra, konkretne selen, zinok, horcik, zelezo, najlepsie v prirodnej forme. Velmi vysoky podiel z nich obsahuje makovy alebo mandlovy olej, ktr. sa odporucaju uzvat vnutorne dlhodobo (bez obav aj pocas dojcenia), 1KL rano a vecer, mozete si primiesat aj do jedla.
Makovy olkej ma dokonca niekolkonasobne vyssi obsah vapnika ako mlieko, posobi preventivne voci osteoporoze. Spominane vit. pozitivne vplyvaju nielen na kvalitu vlasov, ale aj nechtov, zubov, kosti.
Pri padani vlasov je tiez velmi ucinna Kapucinka tinktura.
V nasej ponuke prir. olejov najdete tiez zelene potraviny, konkretne spirulinu s prirodne viazanym zelezom, zinkom a selenom, tzv. ferospirinu, zinospirinu, selespirinu.
Na vonkajsie pouzitie si vela mamiciek pochvaluje zabaly z kokosoveho ci arganoveho oleja, oba najdete u nas. V pripade potreby nas nevahajte kontaktovat, radi pomozeme, poradime.
@nenesisi Ahoj mala som to iste - kupila som si biosil + v lekarni - 3.50 tusim stal a velmi mi to pomohlo 🙂