Ahojte, bola som s dcérou u doktora, pýtala si odo mňa buď test alebo kód z očkovania. Som očkovaná, 2. očkovanie som dostala začiatkom augusta a sestrička mi povedala, že to je staré očkovanie a už je neplatné. Pritom keď sme sa očkovali tak nám povedali, že je to platné 1 rok a aj aplikácia mi ukazuje, ze je ešte platné. Test som si musela zaplatiť. Ako to vlastne je? Naozaj je neplatné to augustové očkovanie alebo len lekár vymýšľa?
🙊😂
Ockovanie plati rok. Od 1.2.2022 9 mesiacov ☺️ Cize ockovanie z augusta je urcite platne. Jedine, ze by lekar fungoval v rezime OP+
@reni666 sestricka nevie pocitat alebo nechce. Aj keby platilo 9 mesiacov, ma byt platne az do polky maja. A momentalne este plati rok.
@reni666 je platne ale napriklad u mojho je jedno ci si ocko alebo nie test vyzaduje minimalne odfoteny domáci aj s datumom a menom napisanym vedla testu na papieri
platné je v režime OP. V režime OP+ už platné nie je
@reni666 ja som k lekárovi potrebovala test aj keď som bola zaočkovaná ešte iba 4 mesiace… a teraz mi hovorili aj v práci, že 6 mesiacov od druhej dávky netreba test a potom hej… ja som bola v júni… dala som si tretiu radšej 😃 podľa mňa každý lekár si ide podľa svojho, niektorí uznávajú očkovanie niektorí chcú testy, moja lekárka chce testy nehľadiac na očkovania ale tiež sa ma pýtala či som alebo nie
@reni666 platí po očkovaní stále rok po prekonaní 6 mesiacov možno si to ona zle pozrela a myslela že si po prekonani
tu sa pripnem to zaujima ma aj mna. minule som sla do panta rhei a ukazala qr kod a baba ze ci jej ukazem aj datum ockovania... mam júl