Stále zhoršujúce sa psychické problémy

Včera o 11:57

Casto sa mi stava ze pocujem ako mi pride sprava ako mi kukaju kukuckove hodiny..ale v slutovnosti som.správu nedostala a ani nebola cela hodina..Dalej mam neustale nech čokolvek robim hlasy v hlave. Mám veľmi zle myslienky na druhych. Ze si vzajomne robime zle, nadavame si, hadame.
Mam pocit v hlave ze ma druhi obmedzuju a nechcu dopriat radost. Vycitky mam za vsetko, dokonca aj na obe strany. Tym myslim toto. Mam výčitku,.že som dala deťom sladkosť, ale aj kebyze mu tu sladkosť nedam vycitky.mam znovu
To len priklad. V nemocnici som.uz 7x bola. Tam dobre a doma sa to vzdy vrati.. mam.hrozne myslienky a hlasy nemam jedine ked spim ale pretavuje sa mi to aj do snov..stale je to horsie.
A bola som v detstve sexualne obtazovana rodinným príslušnikom. Dlhe roky som o to nikomu ani denniku sa nezverila. Az prisiel cas ked kamaratka,ked sme nieco rozoberali povedala ty si nebola sexualne zneuzivana a tak mi neostalo nic ine len to priznat

Vazne mam.niekedy toho vsetkeho dost.

guudy
Včera o 12:09

V nemocnici si bola s cim? Na psychiatrii? Ci inde?

autor
Včera o 12:11

@guudy ano psychiatriA

guudy
Včera o 12:14

Tak to ma mrzi, ze sa stale nepodarilo nastavit spravnu liecbu. .. poradit ti asi neviem, ostava asi len skusat dalsie kombinacie liekov :(
A psychoterapiu, tu predpokladam, ze riesis tiez. Drzim ti palce, aby sa ti stav ustabilizoval❤️

autor
Včera o 12:27

@guudy 🥰

taktotedanie
Včera o 15:36

Niekedy trva dlhsie kym lekari najdu tu naj kombinaciu pre teba
Netreba sa vzdavat, stav riesit vzdy s lekarmi, ked treba nebranit sa dalsej hospitalizacii