Stále upchatý nos

terezia1998
6. máj 2023

Ahojte chcem sa s vami poradiť skrz vec ktorá mna momenlane trápi a to je upchatý nos :/ bola som od marca stále nemocná bola aj u obvodného…teraz momentálne užívam antibiotiká a kloktam nejaký sirup na boľavé hrdlo antibiotiká mi asi už zaberajú čo mna ale trápi je stále plny nos, mam to už od apríla a som s toho na nervy :/ objavilo sa to keď som bola chorá čo je normálne ale od tej doby som si dávala aj otrivin aj prirodne spreje do nosa a nakoniec od obvodného som dostala antibioticke kvapky do nosa tie som si dávala 8 dni…stále mam plny nos akože smrkam to stále von počas dňa mam aj nos prázdny ale vždy sa mi zaplny aj teraz som samozrejme chorá ale nepríde mi to normálne mat takto dlho upchatý nos…máte niečo čo vám na nos pomohlo ? Alebo s tým nejaké skúsenosti

misickaa4
6. máj 2023
panonia
6. máj 2023

Skus sprej na alergiu napr. mne pomohol Nasometin.

dada558
6. máj 2023

@terezia1998 mala si pamycon kvapky na predpis? Ja som teraz tiez chorá a mne pomáha len pamycon a naparovanie alebo kvapky bez predpisu pinio nasal s eterickymi olejmi.

maminkadeticiek
6. máj 2023

Nie si zavisla od kvapiek do nosa?Vtedy byva tento pocit.Mas len upchaty nos alebo aj realne mas sople a nieco vysmrkas?

terezia1998
autor
6. máj 2023

@dada558 áno presne tieto kvapky som dostala 🙂 bolo mi povedané od doktorky aj od lekárnika že to mám užívať 7 dni ja som to užívala možno 8/9 len vôbec mi to nepomáhalo….otrivin/nasivin a pod si už dávať nemôžem a ešte viac mi to dráždi nos ale už neviem no čo by som ešte skúsila

terezia1998
autor
6. máj 2023

@maminkadeticiek to mna tiež napadlo ale ja som ten otrivin neuzivala zas toľko dni ale je pravda že som si ho za deň dala aj viac krát aby som mohla fungovať ale normálne vysmrkavam von 🙂 mám priesvitny aj zelený sopel :/