Keď som došla ku svojej gynekológicke každý mesiac bolesťami,tak každý mesiac mi vypísala furt dokola neake antibiotika na zapal mocovych ciest bez toho aby ma vôbec vysetrila, po tom ako som ju rázne poprosila nech mi správi nejaké testy lebo toto už nieje normálne tak došla nato ze mam ureaplazmu, dostala som ďalšie antibiotiká doxyhexal na 21 dní aj s partnerom, pri tom ako som ich brala ta bolesť bola znesitelna, ale ako náhle som ich dobrala sa mi tie bolesti brucha, močových ciest, krížov vrátila, nutkanie v kuse cikat, stipanie atď.. No hrôza Tak som zase kontaktovala svoju lekárku ona mi nespravila ani kontrolne testy , len mi dala rosalgin vaginálny výplach a gynoflor vagnálne tabletky vôbec mi to nezaberá som zúfalá, pani doktorka mi povedala že to mám vydržať a ozvať sa o 2 týždne,keď "doberiem" tabletky, akože sa mám zatiaľ zblázniť alebo ako?? Najhoršie je natom že teraz si nemôžem nájsť ani žiadnu novú gynekológicku kvôli vzniknutej situácii, prosím poraďte mi co mam robiť??
@luciannka83 🙏Boli mi zistené ureaplazmy , poprosím vás dobrala som ja aj manžel doxyhexal 2o dni ,Počas liečby žiaden sex , potom hej a bola dom po troch týždňoch na kontrolné stery a uteoplazmy a mykoplazmy sú negatívne . Ale ja mám problém zase pálenie , bolesť pri sexe , aj výtok a mám pocit že problém sú kvasinky . Čo Vám pomohlo ? Ako ste sa z toho dostala 😏😏😏? Ďakujem za radu moc😉
@karlakk ahoj, tvoj prispevok je uz starsi. Len by ma zaujimalo, ci si sa dostala z tych problemov a ci mas uz pokoj.
Kontrolný výter po ueroplazme sa robí až po 3 týždňoch. Do vtedy by mohol byť falošné negatívny. Ueroplazme je beh na dlhé trate. My sme sa liečili pol roka.