Stále suché a popraskané pery

15. dec 2024

Neviete ako na to?
Balzam mám neutrogena, používam niekoľko krát denne. Večer pred spaním hojivý zázrak medový /také vajíčko z oriflame/
Len stále sú suché alebo popraskané, nemôžem si dať ani rúž lebo to strašne vidno aj keď si dám nejaký hydratačný…som zúfalá

monika4487
15. dec 2024

pouzivame vazelinu 🙂

luxus10
15. dec 2024

mne pomohol len ciry lesk od vonu, uz roky rokuce ho pouzivam...nic ine nepomohlo, a to som toho vyskusala...aj to co pises ty......s leskom -bez poprask. pier...a davam ho hlavne na noc...

luxus10
15. dec 2024

od avonu...

enmery
15. dec 2024

Hlavne urobiť peeling, aby všetky šupiny zišli dole, poriadne natrieť, najlepšie jelení loj a hlavne si kúp v lekárni zinok, vtedy sú takéto problémy s perami.

laurinka27
15. dec 2024

Mne na suche pery najlepsie zabera balzam od La-roche posay.

brendaa
15. dec 2024

Klasická calciova masticka, kým sa ti to nezahojí a potom klasické vajíčko z Ori to růžové

domak2
15. dec 2024

Blistex v dm

akinomel
15. dec 2024

Používam od Astrid ružový balzam na pery.

gondyo
15. dec 2024

Cicaderma alebo nechtíková vazelína z dmka

lindous
15. dec 2024

Mne na také najhoršie pomáha bambucké máslo… a nezabúdať na hydratáciu zvnútra 😊

kuko55
15. dec 2024

@luxus10 dáš mi link pls?

avanka
15. dec 2024

Ja mám ten istý problém.chodila som ku kožnej, poskusala som možné, aj nemožné od nej, z lekárni..nakoniec prišli na dg porucha vylučovania mazových žliaz..márne ti tu budú radiť rôzne balzamy, keď problém môže byť niekde inde.
Ja mám po mnohých rokoch skúšania svojho favorita
Medový balzam s vcelim voskom, ktorý kupujem v Smoleniciach..pery mám stále v stave, že rúž nosiť určite nebudem,ale aspoň sú hydratované a nebolia

kuko55
15. dec 2024

Ja mám s tým extra problém 😅
Moja záchrana:

kuko55
15. dec 2024

@luxus10 ďakujem objednám si ho

bea181971
16. dec 2024

Ja používam balzam s nechtikom +čiernohlávok...firma jus nahrin...žiadne popraskané pery žiadne herpesy ...

michaela329
16. dec 2024

Obyčajný med... večer k telke namazem, ked je najhoršie. Mne sa toto zhoršuje pri nedostatku železa. Pijem veľa, mam asi milión balzamov 😅 Ale med je záchrana. S peelingom opatrné, ak ho budeš robiť často, zhoršuje sa to.

klip0
16. dec 2024

Každý rok a tým mám v zime problém. Minulú zimu mi kožná lekárka povedala, že to je vtedy ak sa v lete na pery nepoužíva SPF. Tak som to toto leto skúsila a každý deň som si pery natierala tyčinkou SPF 50. Niekoľko krát denne. A túto zimu naozaj žiaden problém nemám. Takže ja odporúčam skúsiť prevenciu v lete

veronika2021
16. dec 2024

Cely zivot mam suche popraskane pery aj ked pijem dostatok tekutin.Co mi vyrazne pomohlo je CBD pigmentovany balzam od Dermacolu.Bola som v soku,lebo nie s tym zamerom som ho kupovala .Je v troch odtienoch stoji okolo 6 € tusim a ziadny balzam na pery sa mu nevyrovna.

kuko55
24. dec 2024

@veronika2021 pls ktoré z týchto?

pralinka86
24. dec 2024

Na noc infadolan, balzam Bioderma atoderm alebo la roche. Z ruzov a balzamoruzov je naj fraela, aj vydrz ale hlavne vlacnost. Ostatne vysusovali, hrozne to vyzeralo, nenositelne

veronika2021
25. dec 2024

@kuko55 farbu si vyberies podla seba,ten zeleny mam ja a farbi na cerveno.Ten bledsi myslim farbi na taku oranzovu a dalsi asi do bledo ruzovej.Najlepsie vyskusat najskor v Dmke na ruku.