Dievcene, mam na Vas taky dotaz, resp. chcela by som nazor..v poslednej dobe som neustale nervozna, viem,je toho kusok vela na mna,ale toto je uz aj na mna privela. S byvalym priatelom sa stretavame ako kamosi, kecame, rozoberame a jednoducho neviem, citim sa pri nom nervozna, len ho vidim a zacne mi na nom nieco vadit,ako rozprava, ako sa sprava,co povie, neustale si rozoberam,co urobil a potom uz je len klbko nervov zo mna. Rovnaky pocit mam z brata, jednocuho, vadi mi to,ako sa sprava- ja sa snazim mu pomoct,poziciat peniaze,idem pre neho autom, kupim nieco-drobnost a on ma len mudre reci, ktorymi ma len vytaca a neviem, zistujem, ze asi ziskavam starodievecke spravanie alebo co, ale nechapem, z coho prameni ta nervozita pri nich a zo vsetkeho. Dakujem
@stiewe prepac, ale ak ti vadi a znervoznuje ta vsetko a vsetci....tak to je potom zrejme ze ta nervozita asi prameni z teba.prestan byt nervozna 🙂
@katarinamarkova praveze ide o to, ze ked sa pri nich dvoch znervozniem, potom som nervozna i zo stupidity a ked nie som s nimi alebo pri nich,som kludna ako baranok 😀 asi s nimi travim vela casu a treba zmenu prostredia
@stiewe tak na co sa s nimi stretavas ked ti tak vadia?
mne to sposobovala candida v tele - na internete o tom vela najdes.... nasadila som wobenzim, obmedzila som cukor a bielu muku a zlepsilo sa to.... 😉
presne viem o com hovoris ja osm alergicka na jednu osobu a tiez ked sa mam s nou stretnut tak ma chytaju zachvaty snazim sa ovladat aj si poviem ze dnes ma nevytoci a predsa vytoci a podotykam ze som vydata takze so starou dievkou to nema nic spolocne asi by sme mali ist na psychyatriu? 😀 😎 😀
@stiewe zrus stretavanie sa s byvalym-stale zijes v minulosti a nemas cas pre seba,na buducnost.naco kecat s takym clovekom,ktory ta len znervoznuje.to nie je ziadne starodievectvo.ked sa citis s niekym nervozna,alebo neprijemne,tak ta vycicaju-myslim na zivotnu energiu.naco furt pomoct bratovi,ked je dospely a ma mudre reci tak sa nech sprava podla toho.
A ísť do kláštora ťa nelaka? Máš tam pokoj, návštevy len dámske, sama na izbe....
Skus persen... U mna zabera😜😜😜
načo sa stretávaš s ľuďmi,z ktorých si nervozna?načo riešiš niečo s bývalým? ani brata nemusíš obskakovať....
Na začiatok doporučujem si zohnať Magné B6 a zapísať sa do kurzu tancov.
@stiewe poznam to ja som bola stale nervozna rano,vecer,nemohla som spat..vsetko ma vytocilo..velmi mi pomohlo magnezium a na vecer cajik s medovkky..a par dni skus sa im vyhybat skus to magnezium..a ked ich po par dnoch stretnes mozno sa nad tym zasmejes..nervozita a vnutorny nepokoj ta nutia pozerat sa na veci inak´
Vsetko je o nastaveni tvojej mysle, ked uz pred stretnutim muslis len na to, ze sa budes rozculovat, ani to nemoze inak dopadnut... To magnezium je dobra rada, okrem toho existuje mnoho bylin, ktore posobia fantasticky proti nervozite a stresu. Napr. taky zensen, rozchodnica, aswangandha a mnoho inych. Ja pijem taky napoj, ktory ich obsahuje viacero a ked som nervozna alebo vystresovana, vzdy mi pomoze
http://www.energiabhip.sk/n/pink-pre-zeny
Ale zaklad bude neist niekam uz s tym, ze si vsugerujes dopredu, ze zas budes nervozna a v strese, to je najhorsie
neber vsetko tak vazne....a nerozculuj sa nad vsetkymm skodis len sebe samej, ak ti to pomoze strel si par faciek a prestan sa stretavat s kazdym kto ta rozculuje a znervooznuje....
za tieto stavy vraj môžu parazity... 😝
ďakujem za všetky pripomienky 🙂 osobne ma zaujal @tinach keďže moja nervozita pramení z dvoch ľudí..jeden žije so mnou v domácnosti a naozaj to nie je ľahké s ním žiť a druhému som sľúbila, že mu dám ešte šancu, pochybujem, žeby mi kláštor pomohol 🙂 a duchovné povolanie ma neláka, ďakujem...mám príliš veľa temperamentu na niečo také 🙂 @katarinamarkova vysvetlenie aj pre teba, prečo ich stretávam, resp. pri bratovi nemám na výber
..skúsim využiť Vaše rady a uvidíme, dúfam, že sa to upraví 🙂
po tyzdni bolo vidiet zmenu, ale potom bola potrebna zmena v stravovani.... pozri stranku elementyzdravia.sk
vylucit rafinovany cukor a bielu muku....
Typicka zena