Prosím napíšte mi radu ako sa vschopit ako chodiť von do fitka a podobne stále som len doma nemôžem chodiť nikde príde mi zle cítim tlaky na hrudi skoro rok to tak už je a žiadna zmena sa neudiala stále som len doma beriem aj lieky no nepomáhajú mi čo mám robiť ďakujem za rady
Začať krátkymi prechádzkami? Ja nemám tieto problémy a do fitka sa veru nehrniem.
@otompotomerik11 zmena sa udeje, keď ju spravíš ty.Ist s niekým najprv von, do obchodu, potom sam.Asi si chlap.Neodpadnes ani sa nič nestane máš to v hlave
Keď si uvedomuješ, že treba niečo robiť tak už to je dobrý krok, skús si pozrieť stránku fitshaker, nájdi si tam nejaký program pre seba - zo začiatku menšiu náročnosť , skús a uvidíš pomaly to pôjde. Držím palce 🙂
Adoptuj psika a prechadzky ...to je najlepsia psychoterapia
@elizabet173 nemám skym
@otompotomerik11 nemas nikoho z rodiny, kamarata? Do obchodu, k lekarovi chodis ako? Pracujes?
@elizabet173 nemám nikoho do obchodu k lekárovi s otcom nejako ako keby mozog nebol schopný naskočiť na tu správnu vlnu nič sa mi nechce je to moc ťažké
@otompotomerik11 myslím, že nemáš správnu kombináciu liekov...lebo rok takto trpieť, určite nie....po cca mesiaci,dvoch od začatia liečby musia nastúpiť pozitívne zmeny....a nie rok takto trpieť....
Nechceš zmeniť lekára?
Alebo vie o Tom dr., že liečba nezaberá?
@bozenka9532 neviem aj by som zmenil musím nadtym porozmýšľať áno vie no ona nato že sa musím stým zmieriť no ja sa stým zmieriť nechcem nechcem takto trpieť
@otompotomerik11 tak pri takejto odpovedí,treba zmeniť lekára.... zmieriť sa s úskosťou,depresiou alebo čo máš nejde,je to choroba.... ono si to nie každý dokáže upratať v hlave tak, že to zvládne bez liekov, terapií...
@otompotomerik11 keby si isla s niekym?