Stále som doma, cítim tlaky na hrudi. Ako začať chodiť do fitka?

otompotomerik11
6. jún 2022

Prosím napíšte mi radu ako sa vschopit ako chodiť von do fitka a podobne stále som len doma nemôžem chodiť nikde príde mi zle cítim tlaky na hrudi skoro rok to tak už je a žiadna zmena sa neudiala stále som len doma beriem aj lieky no nepomáhajú mi čo mám robiť ďakujem za rady

elizabet173
6. jún 2022

@otompotomerik11 keby si isla s niekym?

thereisabear
6. jún 2022

Začať krátkymi prechádzkami? Ja nemám tieto problémy a do fitka sa veru nehrniem.

drzaopica
6. jún 2022

@otompotomerik11 zmena sa udeje, keď ju spravíš ty.Ist s niekým najprv von, do obchodu, potom sam.Asi si chlap.Neodpadnes ani sa nič nestane máš to v hlave

1angelika
6. jún 2022

Keď si uvedomuješ, že treba niečo robiť tak už to je dobrý krok, skús si pozrieť stránku fitshaker, nájdi si tam nejaký program pre seba - zo začiatku menšiu náročnosť , skús a uvidíš pomaly to pôjde. Držím palce 🙂

janasim
6. jún 2022

Adoptuj psika a prechadzky ...to je najlepsia psychoterapia

otompotomerik11
autor
6. jún 2022

@elizabet173 nemám skym

elizabet173
6. jún 2022

@otompotomerik11 nemas nikoho z rodiny, kamarata? Do obchodu, k lekarovi chodis ako? Pracujes?

otompotomerik11
autor
6. jún 2022

@elizabet173 nemám nikoho do obchodu k lekárovi s otcom nejako ako keby mozog nebol schopný naskočiť na tu správnu vlnu nič sa mi nechce je to moc ťažké

bozenka9532
6. jún 2022

@otompotomerik11 myslím, že nemáš správnu kombináciu liekov...lebo rok takto trpieť, určite nie....po cca mesiaci,dvoch od začatia liečby musia nastúpiť pozitívne zmeny....a nie rok takto trpieť....
Nechceš zmeniť lekára?
Alebo vie o Tom dr., že liečba nezaberá?

otompotomerik11
autor
6. jún 2022

@bozenka9532 neviem aj by som zmenil musím nadtym porozmýšľať áno vie no ona nato že sa musím stým zmieriť no ja sa stým zmieriť nechcem nechcem takto trpieť

bozenka9532
6. jún 2022

@otompotomerik11 tak pri takejto odpovedí,treba zmeniť lekára.... zmieriť sa s úskosťou,depresiou alebo čo máš nejde,je to choroba.... ono si to nie každý dokáže upratať v hlave tak, že to zvládne bez liekov, terapií...