Stále som chorá

tomakatarina
3. máj 2024

Prosím je tu niekto doktorka alebo niekto kto sa trošku vyzná? Už cca od februára som pernamentne chorá. Mám už dneškom za sebou 4 antibiotiká od februára. Cez február klasika choroba to prešlo po liekoch. Ale následne nato som marec bola celý slabá. A apríl až do teraz stále chorá. Crp bolo pár dni zvysene potom ok v poriadku ale stále bolesť hlavy. Zvýšená teplota do 38. Momentálne vyše týždňa sople ktoré nie odísť. Doktorka sama nevie čo mi je čo ma teda nejako nepovzbudzuje. Ct hlavy ok. Cez deň niečo urobím ale v maximálnom vyčerpaní. Lieky už brat ani nechcem a ani nejak nezaberajú nakoľko dnes som dobráka 2tyzdnove antibiotiká a stále sa mi stav nelepší. Nejaká rada čo by to mohlo byt ? Alebo nejaká prírodná liečba ? Raz jej z krvy vyjde niečo z krvinkami pár dni nato je to ok. Potom našla zas niečo v krvy a o pár dni zas ok. Alergo imuno mi robili v lete nakoľko som aj minulý rok vybrala dosť chorá zevraj všetko ok.
To Komplexne vyšetrenie čo si človek hradí sám by nepomohlo na zistenie čo mi je ?
Nejaké rady ?

palculienka40
3. máj 2024

@tomakatarina ake tazkosti si mala ked ti dali atb?

tomakatarina
autor
3. máj 2024

@palculienka40 najprv zvýšené crp. Druhý krát som už crp mala v poriadku ale mala som vysoke horúčky a zimnice ale inak mi nič nebolo. Potom k teplotám prišli bolesti hlavy. Teraz mi dala zas antibiotiká na základe teploty. Cca po 4 dňoch čo som brala antibiotiká mi prišli aj sople a dutiny a bolesti hlavy. Tentokrát ale iba zvýšené teploty nie horúčky a extrémna únava. Ale inak mám výsledky ok. Ešte teda doktorka tipuje či alergia ale testy mi robili v lete a tam som zevraj v poriadku.

isis234
3. máj 2024

Užívala si aj probiotiká? Pi žihlavový čaj, z materinej dúšky, medovky. Medovka je aj proti únave. Lipový čaj,, striedaj. Ovocie doobeda, poobede zeleninu. Ráno ovsené vločky + škorica+goji + hrozienka + kokos. Jablká, med za lyžičku. Do malého pohárika medu si daj 2 kl peľových zrniečok- zamiešaj a za lyžičku cmúľaj / aspoň týždeň. Alebo si peľové zrniečka rozpusti v pohári vody.
Keď som bola unavená, užívala som Korolen- z Energy- je to na báze bylín a rašeliny z Podhájskej.
Únava.... si ako bez života- prechádzka v prírode dodá energiu. Alebo kupel z výluhu bylín- hoc na lúke natrhaných

tomakatarina
autor
3. máj 2024

@isis234 ďakujem krásne poskúšam

lentilka23
3. máj 2024

Ja to mam podobne 6 mesiacov. V oktobri covid, ten som zvladla vpohode. Nasledne po mesiaci velmi tazka chripka a potom to slo uz dole vidou. Stale same virozy s teplotou… Pred mesiacom infekcia oci, dutin Atb zabrali. Do 10 dni som bola ok a po tyzdni viroza, o tyzden dalsia a momentalne mi konci 4 viroza soplim kycham teplota do 38, medzi virozami som 2 dni ok. Tiez som zufala. Ked si dam zelezo, tak to ma da ako tak dokopy, inak nic len lezat. Totalne vycerpanie. Dr. ze oslabena imunita (vitaminy davam) Hadam teplo a leto pomoze.

isis234
3. máj 2024

@lentilka23 na to je vhodná lipa- čaj + med + citron. A Nádchovník. Mám v koflíku i v izbe. 5 listkov odtrhnem občas a uvarím čaj,, a voníííí mi to v izbe, nemám nádchu ani virozu. On vyženie ďalšie lístky. Rozvetví sa
@tomakatarina

atelou
3. máj 2024

@tomakatarina Pozri Instagram hajekeva (zaoberá sa funkčnou medicínou)
Petra Zehnalkova (lekárnička)
Obe poskytujú aj konzultacie

atelou
3. máj 2024
tomakatarina
autor
3. máj 2024

@lentilka23 no toto je katastrofa a najhoršie že aj doktori nevedia. Tiež si davam samé vitamíny imulogogicky alergologicky zevraj tiež ok. Stále dookola.

tomakatarina
autor
3. máj 2024

@atelou ďakujem pozriem

palculienka40
3. máj 2024

@tomakatarina robila si si test na covid?

palculienka40
3. máj 2024

@tomakatarina skus serrapeptazu. Je na vsetky zapaly v tele. Pomohla ked som uz nevedela co.

tomakatarina
autor
4. máj 2024

@palculienka40 áno aj test na Covid to je negatívne zakaždým. Ďakujem kuknem

palculienka40
4. máj 2024

@tomakatarina krv na mononuklrozu, cytomrgalovirus, chlamydie, mykoplazmy, boreliu, dr robila? Pripadne zltacku.

lentilka23
4. máj 2024

@isis234 Idem si zohnat tu kvetinku Nadchovnik, dakujem za radu

isis234
4. máj 2024

@lentilka23 ja ju mámv 2 koflíkoch, pekne sa rozrastá, aj sirup som už z nej robila