Ahojte kočky,
čo som bola prvýkrát tehotná už je dávno. No posledné 2-3 týždne som stále ospalá a akosi unavená. V bruchu mám pocit, ako keby mi malo prasknúť, mám ho také ako plné a ako keby mi koža nestačila. MS mám skoro pravidelnú, no nepáči sa mi, že som aj raz večer zvracala. Nechce sa mi moc veriť, že by som bola tehotná (po toľkých rokoch). 🙂
Alebo je to len akási zimná únava?
Ďakujem za každý názor
@danielitka26 vek je asi 40 rokov, kedze ma nick 1972
@fatima1972 ak je test negativny, tak by som patrala dalej, moze to byt stitna zlaza, alebo nizke zelezo, takze sup na krvne testy
@fatima1972 tak ked si mala menzes aj pri dcere, mozes byt tehotna aj teraz a mat menzes, ved baby test je par centova zalezitost, urcite si ho hned zajtra urob a ak je negativny, tak potom ako som pisala vyssie
@fatima1972 no ale ty si pisala,ze pri dcere si menzes mala aj pocas tehu, takze teraz to moze byt zase tak isto
@fatima1972 u mňa býva často nedostatkom železa
urob si test, vyzerá to ako tehotenstvo
@fatima1972 držím palčeky, nech tam svietia 2 čiarky, bol by to určite krásny darček na Vianoce
mne pomaha astaxatin od sunday natural, je 800x silnejsi ako q10 napr, a je cisto prirodny je to z krvnej dazdovej riasy
kedze nepozname tvoj vek tazko sa vyjadrit ci mozes byt tehotna alebo nie, kazdopadne na zistenie existuju testy, pokial bude negativny tak to pripisuj unave, skus pit, cistiace caje zihlava, rebricek.... pri zenskych problemoch pokial by si sla do menopauzy skus alechemilku, alebo caj z dateliny lucnej je velmi dobry ...dalej caj z ginko biloba a zeleny caj na vitalizaciu organizmu, trosku prechadzky na cerstvom vzduchu snad ti nieco pomoze