Baby aj vy stále ochoriete od detí? Sme už 3 krát choré túto zimu... všetko zo škôlky,čo potom chuderky učiteľky Ms
Nie, ani raz som nebola chora s detmi...
3,5 ročné dvojky.... jeden angína - OČR od 07-16.1. , šťastná ako blcha že idú 17.1. do škôlky obaja... štvrtok 17.1. ráno ma druhý teplotu... moja radosť pominula... Ďalšiu OČR si nemôžem dovoliť, zostáva s babkou... poobede má 39,5... celú noc nespím a zrážam teplotu... ráno k doktorke... že treba vydržať... tak vydržíme... idem do práce, dieťa u babky... poobede babka volá, že mu nevie zraziť teplotu ... utekám z roboty domov, dieťa 40-tky, blúzni, hodím do vane... potom na pohotovosť... angína... ok máme ATB cez víkend dáme... nasledujúcu noc ho ešte 3 x mágam vo vani... a konečne v nedeľu je lepšie... a v pondelok je to už opäť moje dieťa.... dnes je utorok... a hádajte čo... horúčkujeeeem.... asi si to hodím ... 🙂
Zienky asi treba posilnit viacej imunitny system, aby ste neboli zakazdym chore!
@lily14
@odesi ako pise lily, aj my sa snazime a stale nic. Uz sme vyskusali kadeco..aj teraz, ja vcera s malou dokonxa na expektacnom,pridem vecer domov a skriabe ma hrdlo a uz som na nic. A to som vyzdravela len zaciatkom januara, co som bola poslesna z rodiny,kto ochorel. A maly uz opat pokasliava, muz sa niekolko dni citi tak divne..
@lily14 ano,stava, už niekoľko rokov.