Stále mi vypadávajú vlasy

12. nov 2020

Damy, mam problem. Mne ako kazdej padaju vlasy, ale ze furt. Co robit!? Ako to zastavit. Nejaky tip na kapsuly? Vitamin? Umyvanie v nejakej vodicke?
Mam jemne vlasky.

unicornlady
13. nov 2020

Skús aj preventívnu, mne teraz zistili !ako železa

marcellka32
13. nov 2020

Vyšetrenie štítnej žľazy ako prvé...potom nasadiť vitamíny zvnútra

jessicai
13. nov 2020

Mne pomaha zatiaľ cesnakový šampon.

lagunka0000
13. nov 2020

Presne, treba ísť aj na štítnu, včera som bola a lekár sa pýtal aj či mi nepadajú vlasy, teda okrem ineho

kubiatko30
16. nov 2020

Tonicum LR L-recapin, jedna fľaška vydrží až 4 mesiace pri dennom používaní a naozaj zastaví vypadávanie vlasov....ak by si mala záujem o viac info napíš mi správu 🙂

veronikatiki
8. dec 2020

Vie mi niekto poradit mam autoim.ochoreniektoreprvy x zacalo v lete v aprili nasadili mi po 6 tyzdn.umelom spanku a umelej.pluc.ventilacii kedze zakrvacali oluca 60mg prednisonu. Pribrala som napuchla na tvar hrozne vsetky vedl.ucinky som mala rychlo za pol roka mi ho vysadili na 5mg stastne som odpuchla zacalo to vyzerat nadejne az pred mediacom som zakrvacala znova opat nemocnica bronchoskopia 2 tyzdn.pobyt a zvysenie prednisonu na,ad na 40 mg.... opat zacinanam puchnut myslite si ze to bude opat taky extrem ako prvy x ?ci uz aztak nenapuchnem keduz bolotelo zvyknute na kortikoidy? A prosim vas prvy x ked mi ho dali pred pol rokom vlasy z velmi hustych mi vypadali na max riedke prestali padat ked znizili na 5mg a teraz pri zvyseni opat padaju no mam strach ze uz z tychto este ked zacnu znova tak extremne padat neostanu mi ziadne vlasy...vypadaju vsetky?viete odporucit neco ucine? Dakujem