Dievcata v kuse mi je zle od žalúdka zjem trošku a už som plná ,,,, cítim nevolnost a anajlhorsie je že nemozem do seba dať ani vodu ani kvapku vodí nič ,,,, lebo ma taha vracať potom a neviem čo mám robiť to mám veľmi casto
@dzulli1980 ja sa chcem napiť čistej minerálky a nemozem cítim tlak v žalúdku a vsetko mi ide hore ani tabletku nemozem zjesť aby sa mi uľavilo proste nič
Tak treba ist na gastro, bez toho sa skutocne nepohnes...je milion dovodov, ktore ma napadaju, a este je ich urcite viacej... lekar to musi vidiet na kamere, v akom stave je hrtan, ci nemas reflux, nejake zuzene miesta, ako vyzera zaludok...
Aj ja som toto mala. Par mesiacov dozadu mi takto byvalo. Plus krce a pocit na odpadnutie. Najskor som si isla dat urobit test na inoleranciu a nasledne som sa isla objednat na gastro. Tam mi ale povedali, ze nech skusim najskor podla intolerancii si stravu riesit a uvidime. A fakt. Je to asi mesiac, co to drzim striktne a je mi vyrazne lepsie.
@anjelicek26 bojím sa toho ja to nedam ja ani jazyk si nemozem poriadne vyčistiť ne to ešte kamera. 😂
A na čo ešte čakáš?!!dávno si mala byť u lekára... kolegyňa mala podobné problémy a už je po troch chemoterapiach a operácii nádora...🙈neviem či čakáš, že tu sa vyliečiš...
Veď sa môžeš dať prispať..no nepodceňuj to 🙏
@domi410 Daj si vyšetriť pankreas.