Stále mi je zle od žalúdka

domi410
1. okt 2023

Dievcata v kuse mi je zle od žalúdka zjem trošku a už som plná ,,,, cítim nevolnost a anajlhorsie je že nemozem do seba dať ani vodu ani kvapku vodí nič ,,,, lebo ma taha vracať potom a neviem čo mám robiť to mám veľmi casto

dzulli1980
1. okt 2023

@domi410 Daj si vyšetriť pankreas.

domi410
autor
1. okt 2023

@dzulli1980 ja sa chcem napiť čistej minerálky a nemozem cítim tlak v žalúdku a vsetko mi ide hore ani tabletku nemozem zjesť aby sa mi uľavilo proste nič

anjelicek26
2. okt 2023

Tak treba ist na gastro, bez toho sa skutocne nepohnes...je milion dovodov, ktore ma napadaju, a este je ich urcite viacej... lekar to musi vidiet na kamere, v akom stave je hrtan, ci nemas reflux, nejake zuzene miesta, ako vyzera zaludok...

luccija
2. okt 2023

@domi410 už dávno si mala byť u lekára, keď píšeš, že to máš casto

vandicka7
2. okt 2023

Aj ja som toto mala. Par mesiacov dozadu mi takto byvalo. Plus krce a pocit na odpadnutie. Najskor som si isla dat urobit test na inoleranciu a nasledne som sa isla objednat na gastro. Tam mi ale povedali, ze nech skusim najskor podla intolerancii si stravu riesit a uvidime. A fakt. Je to asi mesiac, co to drzim striktne a je mi vyrazne lepsie.

cibiother
2. okt 2023

@domi410 a tehotenstvo?

domi410
autor
4. okt 2023

@anjelicek26 bojím sa toho ja to nedam ja ani jazyk si nemozem poriadne vyčistiť ne to ešte kamera. 😂

ikuska27
5. okt 2023

A na čo ešte čakáš?!!dávno si mala byť u lekára... kolegyňa mala podobné problémy a už je po troch chemoterapiach a operácii nádora...🙈neviem či čakáš, že tu sa vyliečiš...

domi410
autor
7. okt 2023

@ikuska27 lenze ja mam také problemi od malička mala som aj helicobakter a plno iných,,,, ja len či niesu nejaké lieky ktoré by pomohli voľnopredajne ,,,, ja sa bojím veľmi tej hadičky ja to nedám viem to

ikuska27
7. okt 2023

@domi410 veď sa môžeš dať prispať...no nepodceňuj to 🙏

ikuska27
7. okt 2023

Veď sa môžeš dať prispať..no nepodceňuj to 🙏