Stále mi je zima

lupape
15. jún 2014

Je tu niekto kto je na tom podobne?
Mne je stále zima. Teraz boli horúčavy a ja som behala v mikine.
Všetci v tilkach, sortkach a ja oblečená v mikine a dlhých gatoch.

mirjam82
15. jún 2014

Nemas problemy so stitnou zlazou?

anatalia77
15. jún 2014

@lupape aj ja to tak mam,ale teraz v tychto horucavach to bolo lepsie. Akurat sa dnes schladilo,tak som nahodila mikinu,a vetram len obcas. Mam studene nohy,tak si asi zapnem teplovzdusny ventilator.

lyzzy
15. jún 2014

@lupape
@anatalia77 ....z medicinskeho hladiska neviem poradit ale minule som citala jednu studiu ze sa dokazalo ze zeny,ktorym je stale zima ( a ze je ich dost) maju nedostatok dotykov od svojich partnerov.Nie sex,bozkavanie ale obycajne hladkanie a dotyky.

anatalia77
15. jún 2014

@lyzzy a vies,ze moze na tom daco byt..ja sama som bezdotykova. Neznasam,ked sa ma niekto chce dotknut,a mam paniku pred gratulantmi. Teraz koncom mesiaca budem mat meniny,tak to dako prezijem..

rainee
15. jún 2014

Mne je tiez stale zima, hlavne ruky nohy nos mavam ladovy. Vraj to je nedokrvenim koncatin, proste zly krv.obeh.

lyzzy
15. jún 2014

@anatalia77 ....ty si taky Monk v sukni? 😀 ....ja si inak tiez myslim ze to moze byt tak

stefka33
15. jún 2014

@anatalia77 U mňa je to podľa menzesu. Keď mám PMS tak dotyky len pretrpím. Najradšej by som každého švacla za to že sa ma opovážil dotknúť. 😀 A to mám dvoch tuľkov doma. Furt by sa to po mne lepilo.

nikayla
15. jún 2014

ja mám presne opačný problém - mne je stále teplo.. ľudia sa už na mňa divne pozerajú, ako chodím "holá", pritom nohy a ruky mám úplne ľadové...

loliki
15. jún 2014

@lupape moze to byt aj nedostatkom zeleza, treba to povedat doktorovi, nech to riesi, dovody mozu byt rozne

szuzi32
16. jún 2014

" Ja som tiež typická ľadová kráľovná"...musí byť viac ako 30 stupňov vonku,aby som mala teplé ruky aj nohy,akonáhle je pod 30 tak som premrznutá.Najhoršie je to s nohamy,také sú ľadové,až to bolí....tiež každy behá "skoro v ničom" a ja ponožky a spol 😀 😀 😀 😀 😀 ....no hrúúza 😔

naturonline
17. jún 2014

a nie st ev období stresu alebo hormonálnych zmien? našim zákazníčkam sa veľmi osvedčil Sypaný bylinkový čaj v období menopauzy a je výborný aj v období hormonálnych výkyvov - vital čaj obsahuje chutnú kombináciu bylín - červenej ďateliny, citrónovej trávy, zeleného čaju, medovku lekársku a levanduľu.