Ahojte
Prosim vas neviete mi poradit??... mam neustale vytok ci uz je to pred aj po menstruacii stale... kazdy den. Doktorka povedala ze mam vsetko OK ale velmi mi to zneprijemnuje intimny zivot. Neda sa nato nieco pouzit??..
Zatial som s nou nemala problem ale asi by som mala ist k inemu...
Vysetrenia mi robila vsetky povedala ze jr vsetko v poriadku len ze mam neaku bakteriu ktora sa lieci len pri tehotenstve... nic ma neboli ani nesvrbi... moj mliecny je a zapacha takze s tym velke problemy mam...
A nedala mi nic ani len masticku...
@denka_23 ahoj, mat zapachajuci vytok nieje normalne...je to divne ze doktorka s tym nic nerobi...urcite ist k inemu lekarovi, porobit znovu vysetrenia...mozes pouzit volno predajne tablety do posvy na upravu flory, ked vsak sarapatia bakterie...potrebujes lieky...a tiez sa odporuca obmedzit sexualny styk, aspon pocas liecby...mozno by nebolo od veci ak by nejake vysetrenie podstupil aj partner, neber to ze musite mat pohl. chorobu, ale moze mat aj on nejaku bakteriu co potom sarapati u teba...mozno nepravdepodobne...,ale nikdy nevies, kedze vsetko ako udavas mas OK. Byt tebou najskor zmenim lekara, pockam na vysledky, ked budu zase vsetky negativne, treba poslat na vysetrenie partnera...
to poznam, ja som tiez odjakziva takto na tom, vyskusaj pouzivat Canesten IntimGel, obsahuje glycin, ktory pomaha skludnovat citlive intimne partie nachylne k podrazdeniu, pomaha neutralizovat nadmerne kysle prostredie intimnych partii a podporuje vaginalnu mikroflóru, bez konzervantov, bez farbiv, bez mydla - to som ti odpisala z pribaloveho letaciku, ja ho pouzivam, ked citim ze nieco nie je v poriadku a zatial klop-klop sa drzim, myslim, ze vzhladom na to, na co je urceny, by ti mohol pomoct
@denka_23 asi to nebude velmi OK ked to mas stale a otravuje ti to normalne fungovanie.
Co tak vymenit lekara? Vytoky byvaju z niecoho podmienene aby sa tvorili. Prechladnutie, zapal apod.