Stále ma inde bolí, každý deň mi niečo je

dominik29
30. sep 2020

Ahojte. Môže mi psychika spôsobovať, že ma stale inde bolí.. Kazdy den nieco mi je.. Dnes v krku dole mam bolesti, vcera v prsniku, predtym v hlave ma pichalo, v stehne bolest, chrbat... Proste vzdy nieco ine.. Beriem antidepresiva asi mesiac, uvidim.. Som asi hypochonder.. Moze byt psychika dovodom bolesti? Mam to od kedy som bez prace doma😪

lucka.mt
30. sep 2020

@dominik29 ano su to psychosomaticke prejavy za ktorymi je prevazne stres...

domculik
30. sep 2020

@dominik29 Ano mam znameho, ktory ma presne toto iste, pobehal milion lekarov, vsetky vysetrenia v poriadku. Je to o tej psychike, aj on ma veru sklony k depresii.

babababka
30. sep 2020

Áno,môže za to aj psychika.Neviem koľko máš rokov,že by prechod?

dominik29
autor
30. sep 2020

@babababka hmm. Mam 33..a som depresivna povaha uz roky..

hailey1
30. sep 2020

@dominik29 chodis do prace? Alebo si len doma

unicornlady
30. sep 2020

Ešte by som povedala, že môžu byť aj nejaké zápaly v tele.

zalka
30. sep 2020

Na odlahčenie ....

Príde brunetka k lekárovi a hovorí, "Pán doktor, strašne ma bolí celé telo".
"To je zlé", vraví doktor. "A kde Vás to bolí najviac?"
Brunetka ukáže na koleno a zakričí od bolesti, potom na brucho a tiež zakričí od bolesti, na hlave sa opakuje to isté.
Na to jej lekár vraví, "Vy nie ste brunetka od narodenia však?"
"Nie, ja som pôvodne blodínka, len som sa prefarbila." "Myslel som si to, máte totiž zlomený palec."

A teraz vážnejšie , áno môžeš pociťovať bolesti, a problémy lebo ako píšeš si doma a vlastne nemáš čím zaujať mozgovňu tak premýšlaš nad "hlúposťami" a vtedy sa sústredíš na každú bolesť, kt. vlastne ani byť nemusí.
Skús si nejako zapracovať hlavu, niečo tvoriť, aby si svoju pozornosť sústredila inam.

halabolka
30. sep 2020

@dominik29 ano, moze to byt zapricinene psychikou. Tiez to u mna tak “nenapadne” zacinalo. Najskor bolest brucha, chrbta, problemy s dychanim, bolesti ruk. Obehala som roznych lekarov, xy vysetreni a nic. Az napokon z toho bola stredne tazka depresia.

dominik29
autor
30. sep 2020

@hailey1 som doma

sandokanka36
30. sep 2020

ano ja by som istotne povedala, ze to s tym suvisi. su to proste prejavy uzkosti, ktore sa ti bohuzial takto odrzkadluju

hailey1
30. sep 2020

@dominik29 tak sa necudujem, ze ti takto je... skus si najst nejaku aktivitu, ist do prace... cim viac si sama, tym viac sa sledujes, nemas rytmus

barborkabar
30. sep 2020

júj psychika robí strašne veľa takéto obdobie pár mesiacov som mala aj ja a nebolo to nič príjemné, ale došla som postupne na to, že si za to všetko môžem vlastne sama

emptymoni
21. aug 2021

@dominik29 mam presne toto iste každý deň nieco a tiež som mesiac bez práce, raz hlava, raz búšenie srdca, raz nohy, raz ruky, pochodila som všetky možné vyšetrenia a nič mi nezistili vraj to je “len” tetania 😏

umpanka
3. mar 2023

Je to maličkosť, veľmi jednoduchá. Prosím začnite cvičiť. Nebude sa vám chcieť, nebudete vládať, ale začnite úplne obyčajne, ľahnúť na zem, ponaťahovať sa. Trošičku cvikov - hocičo. Vznikne z toho malý rituál, bude to každodenný oddych, skľudnenie sa. Vypnutie. V kľude, po troške. Keď ste samy. Lieky treba, je len chyba v chémii. Pomáhať si po troške, držím palce.

denisaaairdacova
23. okt 2023

Som tak isto maťom má to okedy sa mi narodili dvojičky
Keď niekde idem niečo robím sa čistom ok a keď som doma tak celé teplo má bolí tŕpne mi chrbát hrudník krk
Točí sa mi každý deň hlava je mi na vracanie .
Už som s toho mimo

sarma_likelove56
15. aug 2024

@dominik29 ja mám tiež to isté teraz sa stále bojím či mi niečo nebude stále zuby bolesti atd už neviem čo mám robiť