Stále dáva na časovú os vtipy, citáty, fotky. Akú má poruchu?

8. aug 2024

Spoznala som muža. Máme za sebou rande. Všimla som si,že v kuse pridáva na časovú os na fb príspevky
Kadejaké vtipy, citáty. Denne aj 20. Tiež svoje fotky. To isté posiela aj mne, čiže celý deň mi od neho pipaju tieto nezmysly. Príde mi to choré. Aký máte na to názor?

sisska96
8. aug 2024

Je sprostý

ptvw
8. aug 2024

Neposiela to skôr nejaký vírus? Chodí tam vôbec? ...kamoška ma starý účet ktorý má heknuty a sem tam keď ho pozrieme ma tam denne 10tky príspevkov a hovadin

koniarova
8. aug 2024

Že poruchu máš zrejme aj ty. 😁 Že s ním uvažujes do budúcna.

moonlight1210
8. aug 2024

Neviem ako na fb, ale v niektorych appkach vies stisit cinnost. Teda ti od neho tieto veci nebudu pipat neustale.

Ak sa spyta preco to mas tak nastavene na neho, popravde mu odpovedz, ze ta to obtazuje a nerozumies tejto potrebe stale nieco pridavat a zdielat. Ale slusne. Nech to nevyznie nadradene. No zaroven sa za ten nazor neospravedlnuj.

Urob to teraz a priamo, lebo je to najlepsi cas pre to. Ukaz mu, aka si, lebo iba tak mate sancu v buducnosti k sebe vyborne zapasovat, alebo to radsej ukoncit z kratsej cesty.

Nema zmysel nieco tolerovat, predychavat. Aj tak to raz buchne. A ked to buchne neskor, stretne sa to s velkym nepochopenim, lebo on bude v tom, ze tebe to nevadi (a.k.a. s tym suhlasis) a bude ta mat za divnu.

domkakvet
8. aug 2024

Tak to je poriadny cudak.

autor
8. aug 2024

@moonlight1210 povedala som mu to. Po týždni to robí znova. Predtým to obmedzil na 5 správ denne.

atinkaa
8. aug 2024

@autorka ludia su zavisli na kadecom, niektori aj na sietach, kde maju potvrdenie toho, ze je o nich zaujem, ze su vtipni, ze su krasni, preto zbieraju tie lajky a celkom by som verila tomu, ze uz to nema pod kontrolou, ak sa slubil, ze cosi obmedzi a neobmedzil

moonlight1210
8. aug 2024

Mozno je jeho zivot inak prazdny na podnety, ked nie je s tebou.
Mozno je zavisly na socialnych sietach.
Mozno sa tym chce prejavit.

Co ti povedal, ked ste sa o tom bavili?

lindous
8. aug 2024

Každý sme nejaký 😅 ja toto tiež nepochopím, ale asi ani nemusím... z mojej skúsenosti takto všetko prezdieľavajú skôr jednoduchší ľudia, ktorí nemajú nič lepšie na práci, ale žeby som to nazývala poruchou to asi nie... on je proste taký, iný asi nebude, obťažuje ťa to? preuš kontakt... to rande bolo inak ok?

vanilkovazmrzka
8. aug 2024

Manicka faza bipolarnej poruchy? 😅 ja by som s takym clovekom teda nedokazala existovat… blokovanie je vykupenie v tomto pripade

autor
8. aug 2024

@vanilkovazmrzka úprimne, pýtam sa preto, že mi povedal včera, že ma priznaný polovičný invalidný, vraj kvôli depresiam, ale mne sa nezdá, že kvôli tomu. Často sa oslovuje v tretej osobe a hrozne rád o sebe rozpráva...

janamoto78
8. aug 2024

Oslovuje sa v tretej osobe, má priznaný ID na hlavu.. nuž máte za sebou prvé rande. Ja pevne verím, že aj posledné 🙏🏻

vanilkovazmrzka
8. aug 2024

Hah tak to som s tou manickou fazou vobec nestrelila tak mimo. Tu totiz strieda depresivna faza. Ruky prec, toto nechces mat…

autor
8. aug 2024

@vanilkovazmrzka áno, čítala som si teraz o tejto poruche, úplne naňho sedí afektivno bipolarna porucha s nacistickým sklonmi

vanilkovazmrzka
8. aug 2024

No tak bohuzial, vztah s takym clovekom nema perspektivu… Ale na druhej strane bud rada ze si to odhalila takto skoro, a nebude ta tak boliet skoncit to s nim..

katka13katka
8. aug 2024

To robi aj moja 80rocna babka. Pri nej to este pochopim ale sby to robil aj nejaky muz😀divne

rozculena
8. aug 2024

zablokovať.Dúfam,že to rande bolo prvé aj posledné.

30katrusa40
8. aug 2024

Porucha to nebude. Skôr závislosť na sociálnej sieti. Sú aj také prípady.

kattty85
8. aug 2024

Tiez suhlasim ze moze to byt priznakom manickej fázy.... A ano rozpravaju o sebe v tretej osobe niekedy.... No tiez vela rozpravaju, míňajú, su rozlietani...

medda_beda
8. aug 2024

Že ma asi tak 12 a zasekol sa v roku 2008

tiezjedna
8. aug 2024

Tak s nacistickými sklonmi snad nie, ale porucha to bude ako z katalogu

cukroska
9. aug 2024

Nechci mať dobrovoľne narcistu! A bipolárna porucha tiež nie je žiadna sranda. Niečo čo si nevieš a ani nechceš predstaviť .