Môjmu dospelemu synovi zistili po zdlhavych niekoľkoročnych anginach zlatého stafylokoka, ktorého vraj už ma v celom tele na 80% vnutornostiach. Dá sa to prosím nejak liečiť?
@pinink
@iveta71 môj syn mal dlhé roky problém so zlatým staphylokokom. Nám pomohla autovakcina. Autovakcinu nám odporučili na imunoalergologii. Zoberu sa vytery z úst, nosa alebo kože, podľa toho kde ho má a z toho sa vyrába autovakcinu. Nám to veľmi pomohlo. Užíval ju cca 7 mesiacov. Nám to veľmi pomohlo a dostal sa z ťažkých problémov. Odporúčam. Máme už pokoj cca rok.
@lydiadavid nenechajte sa odbyt.
@lydiadavid my sme kvôli tomu bacilovi boli x krát v nemocnici. A figu mu pomohli. Len samé kortikoidy,antibiotiká.
Iveta71 Chcem sa spytat, ako ste dopadli zo stafylokokom, pomohlo synovi nieco a zbavili ste sa ho?@
@mirkazdenko
Syn chodil na nejaké elektroliečby plazmo...neviemčo ale moc sa mu nelepšilo, tak sa rozhodol vybrať mandle nakoľko nepomáhali ani antibiotiká. Lenže akonáhle a oteplilo, tak zmizli problémy aj s mandlami. Ako keby mal alergiu na chlad lebo vždy to má v zimnom období. Takže čaká, čo sa bude diať na jeseň a potom asi pôjdu von.
Dakujem za odpoved, takze este to nemate doriesene 😊 a co sa tyka vnutosti,organou,mozem vediet ako mu to diagnostikovali? Podla coho? Vie presne kde vsade ho ma? Ja by som toto potrebovala tiez zistit,a neviem ako na to 😑
@mirkazdenko
Zistili mu to na ORL výterom. Nasadili xy antibiotík, ktoré nepomáhajú. Potom si zaplatil plazmový generátor a tam dostal výstup na 80 strán presne koľko čoho na akých orgánoch má.
@iveta71 ahoj, skoro kazdemu pomahaju na napr.aj zlateho stafilokoka pristroje ako Zapper ElZapp, Ramaloop, plazmovy generator, pitie aj kvapkanie do nosa Koloidneho striebra vyssich koncentracii min ppm 35 alebo ppm 50. No pri dlhsom uzivani striebra ako 2 dni si vzdy na vecer davajte aj nejake dobre probiotika. Pozrite sa v svojim okoli, kto taketo pristroje ma. Alebo na ceskej stranke ich predajca : www.zapper-centrum.cz su uvedeni aj liecitelia v ČR aj SR, ktori tieto pristroje maju a liecia s nimi ludi.
@iveta71 čo ja mám vedomost, tak sa toho zbaviť úplne nedá.