Stafylokok - liečiť alebo nie?

zajacik85
18. apr 2019

Ahojte, 8 mes. synkovi sa opakovane vracia zlaty stafylokok, uz 2x liecime Unasynom a povytierali sme sa aj cela najblizsia rodina. Rano som volala nasej dr., nemame este vsetky vysledky ale co ma zatial zarazilo - moja sestra ma 3 kriziky zlaty stafylokok v nose s poznamkou preliecit. Priatel ma potvrdeneho stafylokoka s poznamkou netreba liecit, ja a jeho mama detto.
Na konzultaciu mame ist az po velkej noci tak sa chcem zatial opytat tu, ci mate podobnu skusenost a ci je riziko opakovaneho prenosu na dieta ak sa to podla pokynov z labaku nebude u niektorych liecit lebo netreba.

Dakujem

makda
18. apr 2019

My sme mali tiež v nošteku . Nasadila som kapucinku, do nosa koloidné striebro alebo citricidal. Lekárka nedala ATB, pretože nesposoboval žiadne väčšie problémy. Vyskúšajte, možno zaberie, pretože čím viac budete dávať ATB, tým bude telo odolnejšie

dezire1000
18. apr 2019

Moj malý mal toho stafilokoka v uchu, hrdle, nose, lekárka mu nasadila Bittamon antibiotika a do týždňa bolo po všetkom. Bez liečby stafilokoka nezmizne, je to v podstate najodolnejsia baktéria

anna_maria1
18. apr 2019

@zajacik85 Ja by som liecila, myslim si,ze sa neda voci nemu inak branit ako antb, :/

margaretka_
18. apr 2019

Ja mam v nose zlateho stafylokoka. Liecili mi ho atb, mala som potom negativny vytet a po prvej nadche ho mam spat. Myslim si, ze u mna nema zmysel ho iba liecit atb, ale trebalo by zistit povodnu pricinu, preco tam je. Alebo preco sa tam tak lahko usidli.

limetka69
18. apr 2019

ja ho mam v uchu uz 3 roky, doniesla som si ho z porodnice a neviem sa ho zbavit 🙄😏
😀

inciatko1
20. apr 2019

Stafylokok je veľmi zlý bacil. Teda presnejšie zlatý stafylokok. Niektoré sú tak zmutovane, že sú odolné voči ATB. Každopádne sa preliecte celá rodina. Stafylokokovi stačí ak máte oslabenú imunitu. Dokonca keď ste často v strese. Mojej dcérke keď mala 5 deň života sa jej dostal do malej ranky na prste. Do par dni ju vyzliekol z koze. Našťastie to prežila. Prekonala syndróm OBARENEJ KOZE. Spôsobil jej ho práve tento bacil. Mala rany identické s popaleninami tretieho stupňa. Na viac ako 65 % tela. Okrem muža ktorý ho nemal som sa aj ja aj syn pre liečili. Doma mám dokonca ÚV lampu. S Nou svietim v miestnostiach. Nikdy neviete odkiaľ si ho môžte doniesť. Treba ak sa dá fakt robiť všetko preto aby ste sa ho zbavili. Držím. Palce.

jedenmuz
21. apr 2019

@zajacik85 odpovedam ti: Ano na zlateho stafilokoka zabera dobre Koloidne striebro, ale silnejsej koncentracie napr. ppm 35 alebo 50. To dostat napr.v obchode Vitaland v Dubravke, alebo v Lamaci. Ale pre tak male dieta len cca 2-3kvapky 2x denne do kazdej nosnej dierky. Pre starsie deti a dospelych je popri striebre potom najucinnejsia frekvencna liecba pristrojmi ako Zapper a Ramaloop. A to sa v tej kombinacii da aj viacerym ludom naraz bezdotykovo pri spolocnom sedeni. Zvacsa treba aspon 3 sedenia....Tam vam aj personal Vitalandu vie poradit.

aristka
21. apr 2019

@zajacik85 pokial nerobi problem nie je dovod sa zbytocne napchavat atb a budovat si rezistencie .