Dobrý deň chcem sa opitat ked som bol pozitívny a skončimi karatntena o 14 dni musim ist na pcr test alebo stači antigenovi dakujem
Nemusis ist na ziadny, naco?
Nemusis ist vôbec na test budes mat 3 mesacnu výnimku
Mne povedal že musim ist na pcr aj na antigenovi ja už neverim nikomu ani neviem ako to je a jak sa preukažem
@tutabd kto ti povedal..? Na 3 mesiace mas výnimku kedze ti testy mozu vyjst pozitivne aj ked uz prekonas covid
Ale ked pojdem na antigenovi mi stači ked budem negatívny a mi vystaví doktorka papier
A ked mam brata mamu a oca oni boli dnes na atigenovi po ôsmom dni a su negatívni oni musia ist po 14dni na pcr test tak im bolo povedane
@tutabd ale ty nepotrebujes ziaden papier. Staci ze mas sms s pozitivnym výsledkom 🤦♀️🤦♀️alebo papier s pozitivym vysledkom.. Papier o prekonani nie je potrebnya ani test po prekonani
A šak ma nepustia nikde ked budem mat pozitívni výsledok
@tutabd nemusia len musia byt v karantene kym tebe neskonci
Ja potrebujem ist do sociálnej poisťovne ako sa tam dostanem ked nemam žiaden test
@tutabd jezis ale ked ti skonci karantena a budeš bez priznakov.. Vsetci vedia ze aa nemusíš testovat 3 mesiace...
@tutabd si v karantene nie, nemozes ist do poistovne.. Az ked ti skonci karantena a staci ti vysledok z testovania ktorý ti vysiel pozitívne
No hej len mi povedali že ma nepustia dnu bez negatívneho testu taže ked mi skončí karatena možem ist na ten atigenovi test a ked budem negatívny v tedi možem ist do poistovne
@tutabd mas vynimku 3 mesiace chapes...????
Každy rozprava dačo ine ja už neviem taže tak to mam chápať 14dni nemusím absolvovať žiaden test
Odporucam ti to prečítať
Ale ked chcem ist na atigenovi test možem ist
@tutabd 3 mesiace sa nemusis testovat a precitaj si to vyssie ten clanok
@tutabd a naco by si sla?? Ukaze ti ze si pozitivna a musis byt zase 14 dni v karantene
Ale ja nemam žiaden príznak len som bol pozitívny jedine som stratí čuch ale už pohode ôsmi den bez teplôt a podobne
@tutabd a naco pojdes na Antigen? Zbytocne pojdes do dalsej karanteny, ak bude poz.🤦♀️
@tutabd ale to je jedno.. Testy ti mozu ukazat pozitivitu este 3 mesiace po prekonani, preto je tam ta vynimka ze sa nemusis dat testovat. Takze ak pojdes a bude stale test pozotivny zase karantena od zaciatku..
@jaass ale nemusela ist na test.. A uz vobec ju tam nemala posielat dr.. 🤦♀️
@klarissa25 no veď toto, nechapala som naco ju doktorka posiela ale tak asi biznis lebo veď čo iné
@nela6 myslim ze tu tu ju tiez nikto nezavadza..
@tutabd na žiadny nemusíš ísť 3 mesiace
Ehm opytat s “y”