Srdce alebo úzkosť

matus0907
23. sep 2024

Ahojte, v sobotu okolo piatej večer som si šiel zacvičiť a neviem ci som urobil dobre ale zobral som si ku tomu energeticky nápoj. Ako som docivčil som cítil silné búšenie srdca a mal som červenú tvár. Potom behom chvile kým som začal byť s toho nervózny som začal cítiť divný pocit na hrudi, triašku, nervozitu, ťažšie prehltanie, mravčenie v nohach, návaly tepla a zimy, sťažené dýchanie akoby som sa nemohol úplne nadýchnuť ústami a teraz to mam už dva celé dni s tým ze par hodín je mi dobre a potom zase všetko príde hlavne keď si začne čítať na internete ze co to môže byť. A už dlhodobo som v strese a únave z zdravotných problémov, už 1 rok mam reflux, a sinusitidu. Neviem co mam teraz s tým robiť. Krvný tlak mam normalny a tieto dva dni mam tep medzi 85 až 100 v kľude

bublinka1426
23. sep 2024

@matus0907 ENERGETAK NEPI. svinstvo.

vikiiiiiiii33
23. sep 2024

@matus0907 tieto priznaky mi sedia na tetanicky zachvat. Presne toto iste som mala ja, volali mi sanitku s tým, že mam určite mrtvicu alebo infarkt. Teraz beriem 3 magnezia denne. Aj ja mam reflux, ale to s tym nesuvisi (podla mna) 🙂

kacena4
23. sep 2024

ty ides cvicic, das si energetak a cudujes sa ze ti je zle?? a riesis ci to nie je srdce?? nie je to tvoja blbost, lebo hadam aj male decko vie ze energetaky su svinstvo a skodia zdraviu a u teba kombinacia vykon, svinstvo, reflux a stres sposobil toto co ti bolo, nabuduce nepi energetaky a bude lepsie drzima palceky

zobaka
23. sep 2024

nepi energetaky, dvihol sa ti zrejme dost tlak, ak chces nakopavacku su rozne nabudzovace, ktore toto nesposobuju, napr. s aswagahndou

euka210
23. sep 2024

@matus0907 prvy stav si mal kvoli energetaku, ktore je svinstvo, a neskor zhorsenie a asi stav uzkosti, lebo si sa zlakol, ze co Ti je. Mozno si prilis sledujes zdravie a bojis sa, az zacinas mat z toho uzkosti. Ukludni sa a spomal tempo.

evickuska
24. sep 2024

@matus0907 energetak ci iny speed k cviceniu si nedavaj srdce dost zatazis sportom, na lepsi vykon staci aj dobra nalada...
a budu to uzkosti za mna, mas dlhsiu dobu narocnejsie obdobie a to sa prejavi vacsinou takto...