Srdce a tep

vanda323
27. feb 2022

Dievčatá, ja musím založiť túto tému lebo som fakt zúfalá!
Do predu píšem niesom športovec!
Toto som už riešila asi 2 roky do zadu....bola som vtedy u internistu spravil mu EKG a povedal že mám sklon k bradykardii ale že všetko ok.
Pri tehotenstve teraz som mala skôr vyšší pulz...ale asi cca pred 2 mesiacmi to som bola ešte tehotná, som bola u kardiológa, a robil mi echo asi..sa to tak volá proste ako keby ultrazvuk to bol a kontroloval všetko, zhodnotil že srdce je ok. Mala som aj holter tiež všetko ok. Aj EKG tiež všetko ok. Ale pulz mám po pôrode pod 50 cez deň alebo 50 až do 60.
Cez noc je potom aký? Som z toho v strese normálne.
Píšem tu preto lebo ma zaujíma či ste sa už s niečím takým stretli.

stanulienkat
27. feb 2022

Preboha. Ty sa nonstop stale riesis. Pred tehotenstvom, pocas tehotenstva,po porode... Raz vysoky pulz, potom nizky,vysoky tlak,nizky tlak... Busenie,potom nebusi. Schovaj vsetky tlakomery a nic nechytaj. Si 100x povysetrovana,neries..lebo skoncis na psychine. Poistovna skrachuje,..

anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
autor
27. feb 2022

@stanulienkat Tak áno veď toto aj môj manžel tvrdí že som vyšetrená že som ok ale není to zvláštny tep?

vanda323
autor
27. feb 2022

@anonymgirl Okik. Ďakujem skúsim pozrieť aké máš hodinky?

irusa
27. feb 2022

@anonymgirl poraď jej ešte hodinky...tak sa zblazni...ja sa čudujem,že ju ešte nehospitalizovali na psychiatrii..

anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
autor
27. feb 2022

@irusa Ale šak mám zvláštny ten tep....a ešte mi aj jedna tu z MK napísala že to študovala a není to ok.
Tak je normálne že sa bojím nie?

vanda323
autor
27. feb 2022

@anonymgirl Áno, @irusa má.pravdu, som panikár veľký, no jedna Pani tu na MK čo ti študovala mi písala že to ok neni....tak som sa zľakla....

kristin00
27. feb 2022

@vanda323 ahoj, skús sa menej sledovať a nespanikáriť hneď. Ja sa tiež vždy zľaknem, viem ako sa cítiš. Možno ti tlakomer alebo čím si merias nemeria správne. To, že si mala v tehotenstve vyšší pulz ako mas teraz je úplne normálne 🙂 Každý človek aj organizmus je iný, niekto ma vyšší a niekto zas nižší pulz, netreba to riešiť ak lekár povedal, že srdce je ok. Skus sa ukľudniť a nesledovať to 🙃

beata_k
27. feb 2022

@vanda323 Kardiolog, teda vacsi odbornik nez tu zeny na MK ti povedal, ze si ok. Ozaj vyhod vsetky tlakomery lebo nakoniec umries na mrtvicu nez na nizky tep.