Mate PP, tetaniu alebo uzkost s odstupom casu po porode?
Ak ano, co vam pomohlo to prekonat?
Ja ze mi spustilo očkovanie covidu ale.vobec ma nenapadlo ze po porode.....
Ale po pôrode aj tak vela iných veci mi spustili sa 😇 az mam strach mam druhe dieta aj ked sa.pokusame.dlhsie
@zuzkaa1991 mne to Dr. Vysvetlila tak, ze tehotenstvo, pôrod, po pôrodná situácia je obrovská záťaž na organizmus a hlavne psychiku, kedy telo spotrebuje ohromne množstvo vitamínov a minerálov. A presne po tomto čase sa nedostatok predovšetkým minerálov prejaví napríklad tetaniou, ktorá u mňa konkrétne, keďže spočiatku neliecena, prešla do panickej poruchy
@gabinkomisko a aké máš aktuálne prejavy Panickej poruchy? To ma mrzí,že to prešlo až do takého štádia.
@zuzkaa1991 ja sa ti vôbec nečudujem,.pri tých všetkých problémoch zdravotných čo mám, asi ani druhé nebude. Neviem si to predstaviť.
Ale su to??
Ja som skoro 7r po porode ;) ale na materskej boli velmi tazke chvíle
@gabinkomisko presne plus covid zatvorenie stres z materstva plus ine veci plus pandémia dost sa mi pripisalo....doteraz mam problém ist kde je vela ludi ....ale uz rok pracujem je to kus lepsie..zatial na tetaniu nemmam cas 😇aj ked viem ze moze hoc.kedy prist....ale.snazim sa nevycerpavat stale
žiadne už chvalabohu, AD neberiem už roky, aj keď bolo ťažké ich vysadiť. boli časy keď som k AD a magnéziu vo veľkých dávkach chodila na injekcie Apaurinu každý deň. Ja sa snažím tieto stavy stopnúť už na začiatku - t. j. nasadím Mg, guajacuran, vit. C a snažím sa obrátiť pozornosť inam a relaxovať samozrejme. či chcem či nechcem musím, lebo už viem, ako to môže dopadnúť - a tam sa už vrátiť nechcem. Držím palce 🙂
a aby som ešte doplnila - pre mňa je prvým príznakom, že sa mi ťažko dýcha, respektíve mám pocit, že sa neviem nadýchnuť poriadne, plus mi tŕpne tvár - vtedy viem, že musím zasiahnuť.
Áno, mne presne po roku. Brala som potom par rokov AD, plus magnezko a predovšetkým som musela trosku ubrať z nárokov, aby som si sama ne vytvárala stres. Naučila som sa oddychovať.