Ahojte baby . Ako začali lietať tie malé biele chumace , mne sa spustila zrejme neskutočná alergia . Samozrejme som volala na imuno - alergo kam Patrím podľa obvodu , lebo v iných sa so mnou ani nebavili a tam mi povedali , že “nech sa páči zavolajte si v septembri teraz aj tak kožné testy nerobíme”. Kúpte si volnopredajne antihistaminika . Tak vás prosím , viete mi niečo poradiť ? Najlepšie by bolo asi tabletky , možno aj kvapky do oči lebo už nemám mihalnice ako si oči škriabem , ale nosím šošovky . Ja naozaj neviem čo a ako . Tak že či náhodou nemáte nejakú dobrú skúsenosť čo mi rýchlo zaberie . Vopred ďakujem a želám ešte pekný deň . Svrbia ma neuveriteľne oči , mám upchatý nos a soplim . Hrozné niečo . Ďakujem .
No ja som mala presne na to iste alergicku reakciu ale oci ma nastastie nestipali. Neskutocne som soplila vkuse kychala a plus kaslala. Na nos som pouzivala nasivin a asi do styroch dni ma to aj preslo
Nasometin mi hneď zabral, Desloratadin mi vôbec nepomohol. Inak teraz som objednavala dceru na testy a vraj sa už kožné testy nerobia ale berie sa krv a ide na odbery za 2 týždne.
Snaz sa oplachnut co najcastejsie sa bude dat tvar a oci pod vodou musis to splachnut.do oci visin do nosa vincentka.. a zavolaj obvodnej ona ti napise nieco aerius fenistil.desloratadin hocico.a v septembri urcite na alergo..
Dievčatá všetkým vám srdečne ďakujem za odpovede , ste veľmi zlate. 😘😘😘 všetky vaše rady vyskúšam
@nika11103 livostin do oci aj nosa , alebo do nosa Nasometin je to kortikoid a ma vyssi ucinok a tabletky zodac.