Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
obidva máme doma a ľutujeeeeem že som ich nepoznala už skôr... za mňa obidvoje odporúčam 👍👍👍 okamžitá úľava. ochranná bariéra. lepšie a rýchlejšie hojenie
Mám odskúšaný len Cicatridina a super, spokojnosť.
@ivca88 Akutol
@ivca88 cicatridina je top 😊😊😊 odporúčam 😊
Používala som Cicatridinu na pôrodné poranenia a ľutovala som len, že som ho nezačala používať skôr. Úžasná úľava.
Ďakujem dievčatá. Moc ste mi pomohli 🙏
Ja mám teraz 6 dní od operácie. Snáď to ešte bude mať účinok. Škoda že ma to nenapadlo skôr.
Ale ja to chcem ako prevenciu ☺️
@ivca88 acitmaris gel a vodicka - daj si do googlu. Predava sa aj v niektorych lekarnach (benu/pilulka a ine) ale nie vsade. Ja objednavam priamo z ich stranky. Nie je to ziadny aloevera akoze zazrak. Pouziva sa v zdravotnictve.
Ja som ho pouzivala po porode, vodicku po wc a gelik na ranu. Kedze mi praskali stehy, hojila som sa navolno, a gynekologicka mi to velmi chvalila a odporuca teraz pacientkam.
Otec si raz rozrezal kozu na prste s drotom, velmi skaredo, zosit to nesiel - lebo naco 🙄 odniesla som im gelik aj vodicku a ostala mu pekna tenka jazva.
@ivca88 dermochlorophyl
Sem sa pripnem 🙂 Lebo zaujíma ma jedna vec, ako sa ja môžem stále niekde tresknúť a oškrieť, to je katastrofa, samozrejme netreba ani vysvetľovať, že potom vyzerám fakt hrozne :D Ako týraná žena :D O dieťati ani nevravím, to tiež keď príde z vonku, klasika s novou boľačkou :D Ako to riešite? Máte doma niečo také čo pomáha, prípade babské recepty overené? 🙂
Zuzks5 som rada no že ten nábytok nemá ani u vás nohy že by sa uhýbal ale tak rozumieš, veď je to hrôza niekde, a to mi príde aj tak že ráno sa budím s niečím novým na tele :D :D Bronik89 tak ale vieš o čom hovorím :D
to je take bezne ved nahodou sa budes prehadzovat v posteli a sa jednoducho buchnes a je to :D ale tak co uz my dospeli to nejako prezijeme akoze ale decka vies ako :D tie aby mohli chodit stale dorantane ako sa vravi, tam by bolo ok im nieco davat aby sa im rychlejsie hojili rany.
Zuzks5 no hej tak nejako :D Ani neviem, že či sa o niečo buchnem alebo tak 🙂 To asi nemá význam sa zapodievať. Bronik89 a ty poznáš niečo alebo máš s niečím takým skúsenosť? 🙂
Bronik89 ano kludne aj z lekarne to je asi jedno 🙂 Lebo sa chystam na vikend umyvat okna ked hlasia pekne a fakt sa uz vidim ze sa dooskieram doudieram alebo mame taku drsnejsiu stenu a to aj ked budem davat dole sietky z okien budem vybavena to uz vidim :D
tak viete ono ja to zozaciatku aj na sebe testujem ak volaco take mam, lebo predsa len ta detska pokozka je este taka citliva 🙂 tak som ako taky testovaci panacik 🙂 idem to pohladat ze presne ako sa to vola a ked tak vam pridam aj fotku aby ste videli 🙂 @slapina no jasne, okna to viem presne o com hovoris :D
Ale to je super že to máš takto, mám kamošku ktorá zase testuje mastičky na zúbky keď rastú deťom :D Že až keď ona niečo cíti tak vtedy dá malému, a si myslím že to je ok lebo tak vieš najlepšie posúdiť či to tomu dieťaťu aj dáš 🙂
Vďaka ti za tento tip 🙂 Vyskúšame aj my doma. To si myslím, že je taká praktická súčasť asi každej domácnosti z tohto pohľadu čo píšeš že na čo všetko sa dá využiť 🙂
Bronik89 ešte mi napadlo prosím ťa, ono je aj niekde stanovené, že koľko môže alebo by mal byť otvorený alebo je to jedno, že proste kedy ho dopotrebujeme do vtedy ho budeme mať ? 🙂 Zaujíma ma to aj kvôli tým liečivým zložkám čo obsahuje vieš.
Takto to vyzerá. Moc by mi nejaká recenzia pomohla.
Radšej obetujem tých pár eur, ak to hoc len trochu pomôže