Dobry den, chcem sa opytat tych co maju problemy s krcnou krpticou, ci maju problem s rovnovahou, pocit kymacania a zalahnutym tlakom na ucho. ĎAKUJEM
@90909 dakujem pekne velmi si mi psichycky pomohla, aby som si nemamyslala, tu nestabilitu, ze to je nieco ine. Zatial zvicim co mi dali na rehabilitaciach uz som zalala 3 krat za den a na bud. tyzden idem k fizioterapeutke. Dokonca chcem zmenit pracu. Uz som druhy mesiac doma. Objednala som sa u ortopeda aby som upravila postavenie tela,ci korzetom alebo niecim. Este raz pekne dakujem za odpoved.
v prvom rade krcna sa nelieci vodoliecbou..jedine suche teplo..ak su zavrate..pit vela vody..pravidelne cvicenie krcnej chrbtice ktore najdete na youtube..a na zavrate betahistine si dajte predpisat
esteze si zena, uz som sa zlakla, ze rusko zistuje, ake symptomy ma predstierat
@lulu107 Ano mam. Az na to zalahnutie. Ale ten pocit nerovnovahy je nesmierne neprijemny, stracam stabilitu aj na schodoch. Mam zle drzanie tela a pretazujem krcnu chrbticu tym ze sa zaklanam. Vyriesila som to cvikmy na vnutorny stabilizacny systém a SM systemom, ale teraz nemam možnosť cvicit a opat sa mi tieto stavy vracajú. Treba sa naucit uvolnovat krcne svalstvo, poradit sa s fyzioterapeutom