Spôsobuje fajčenie únavu?

lucia851
25. okt 2019

Moze fajcenie sposobovat unavu?

lily09
25. okt 2019

@lucia851 urcite ano. Ale unavu sposobuje dalsi ch x veci - takze by som sla za lekarom

klaudiaden
25. okt 2019

Môže, no moc by som to k tomu nepridávala. Radšej ako ti tu písala už aj @lily09, tak by som si zašla k doktorovi, aby si proste vedela, že inak si úplne ok

sisulia
25. okt 2019

Samozrejme, ze moze a dalsich milion inych veci. Bolo by fajn zajst k tomu doktorovi ak je to fakt uz chronicka unava, ze nepomaha ani ked si oddychnes, vyspis sa normalny pocet hodin ale moze to byt aj zo stravy a podobne. Je strasne vela pricin

erika_smile
25. okt 2019

@lucia851 ja si to až tak zase nemyslím :/ Mala by si ísť k dr, to bude lepšie, možno máš nízke železo.

lucia851
autor
25. okt 2019

Nemam nizke zelezo,ale histaminovu intoleranciu a,neviem ci to mam z toho.Beriem dlhodobo AD ale nebyvala som z nich unavena.Mna to furt lame na spanie.Na chronicku unavu lieky nejsu asi

sara07
25. okt 2019

fajčenie a histaminova intolerancia to moc teda do kopy nejde , prestala by som fajčit a smer mudr

lucia851
autor
27. okt 2019

Preco to nejde dokopy?

kaki3
29. okt 2019

Skus sa o tom s doktorom pozhovarat, lebo vraj aj alkohol aj fajcenie znizuju aktivitu nejakeho enzymu a to moze narobit zbytocne problemy. Kamoska ta mala takyto problem, viem, ze hned prestala fajcit 🙂