na zdravotný preukaz je mi to jasné, na toto potvrdenie sa robí čo ?
mne nerobili žiadne vyšetrenia,doktor sa ani nepozrel na mňa,ani do karty,buchol pečiatku a vybavené.Až keď som ho upozornila,že od odborného lekára mám zákaz nočnej práce,tak vyškrtol príslušnú kolonku....
@bennn zalezi niekedy ako vzdelaneho mas lekara a ci si dokaze predstavit co ta praca obnasa a spravne zhodnotit stav. Ja mam koli chrbtici zakazane dvihat tazke predmety a ked som siel robi admina, tak som lekarke povedal, ze nech mi napise, ze nemozem dvihat tazke - cumela nechapavo na mna, ze ved asi budem v kancli sediet iba podla nej. Tak som jej povedal, ze server vazi bezne od 25kg viac - ajtak nechapala a nenapisala mi nic. Tak som na to upozornil v praci priamo (nastastie chapali a kceptovali). Dalsi krat som bol po operacii a mal som zakazane dlhsie sediet, tiez som ju upozornil, nech tam napise, ze nesmiem sediet viac ako 4 hodiny alebo nieco take aspon... zasa nenapisala, takze som na to znovu upozornil osobne v praci (tiez akceptovali).
A este par zazitkou by som vedel s mojou super sikovnou vseobecnou lekarkou vedel napisat, ale to je uz skoda reci - je mlada, neskusena (radca na telefone a google su jej pomocnici) a chyby si nepripusta.
@bennn Kde ako sa robia prehliadky. Ak robiť chcete a viac menej na vlastné riziko tak nie vždy všetko treba priznať. Niektorí zmluvný lekári urobia aj riadnu prehliadku. Od tlaku,krv ak nemáte prehliadku u svojho obvodného a aktuálne krvné výsledky,EKG, pozrú nohy ,skontrolujú uzliny,dýchanie. Ale sú aj taký čo nič. Dajú pečiatku a je to vybavené.
@bennn nie cholesterol vyšší nie je choroba a nočné pokiaľ to zvládať robiť môžeš lekár nijaké špeciálne vyšetrenie nerobi
@bennn https://epracaonline-sk.cdn.ampproject.org/v/s/...