Prosím mate skúsenosť, že vám Magnosolv spôsobil hnačku? Ak áno, koľko trvalo, kým sa vám upravila stolica po vysadení?
@ajkaaaa koľko toho berieš? Ja som mala ten istý problém a znížila som si dávky na polovicu a už to bolo ok
@barbie1981 1 sáčok denne. Prvý deň ok, druhý deň ma strasne dulo, včera tretí deň už riedka stolica a dutie, ja som to ešte zapijala magneziou minerálkou.. 🤦♀️ každý deň. Dnes som si už nedala, ale ráno som mala riedku stolicu znova, stále citim take skrkanie v črevách. Tak dúfam, že sa to upraví ..
@ajkaaaa tak 1 sáčok je dosť málo, ja som brala 3 ale dávala som si polovičné dávky, skús prejsť na iné magnezium, berieš to v tehotenstve?
@barbie1981 nie, lekár mi predpísal.. prejdem na magnerot alebo iné magnézium. Vdaka
Magnézium vo všeobecnosti spôsobuje riedku stolicu, hlavne vyššie dávky ale telo si časom vie zvyknúť.
@ajkaaaa mňa prehnalo iba ak som vypila celý sačok naraz. Od kedy pijem len polovicu tak je to ok 🙂.
Preháňa z vyšších dávok nagnezia naraz. Pri tabletkách to nebýva taký "nášup" - ale je ich treba hodne. Mne je magnosolv pohodlnejší, beriem ho roky kvôli prolapsu a mala som ho aj v tehotenstve.
@ajkaaaa ja si dam napriklad vecer a potom som si dala rano, tak doobeda ma 2x prehnalo a potom uz nic. Ale to som si dala takto jednorazovo a potom uz nie, lebo som potrebovala ist von a nemohla som riskovat, ze sa po...🙄. Este to otestujem. Viem, ze by sa nemalo s mliecnym jedlom, to aom dodrzala. A mozno nie tak celkom nalacno? Neviem.