Šport po cisárskom reze - za a proti

wewussh
8. nov 2020

Ahoj baby ako ste na tom ktoré ste po cisaraku? Napr gymnastika áno či nie keď áno kedy? Ci ani po rokoch radcej nie?

mata1001
8. nov 2020

Ja som po cisarskom 10r a este stale som nezacala. 🤣🤣🤣( samozrejme ze to ber s humorom)

nikpa
8. nov 2020

@wewussh všetko záleží od toho ako sa cítiš. Napr ja som veľmi chcela ale proste moje telo mi to nedovolilo, aj 3 mesiace po cisárskom som sa cítila ako starenka, boleli ma kĺby, bola som stále unavená. Povedala som si že sa premôžem, že je to určite tým, že mi tak dlho chýba šport. Ale keď som začala bolo to ešte horšie, nevládala som nič, cítila som sa ako vyžmýkana špongia. Po dohovore s Dr. som to nechala, jedine čo som robila boli cviky na chrbticu, to bolo v pohode. Po cca roku som sa ani neviem ako dala dokopy a všetko to samé ustúpilo, prestali ma bolieť kĺby, prestala som sa zadychavat a začala som sa pomaly vracať do svojho tela 🙏☺️ takže ja ti radím vyskúšaj a uvidíš 😉

wewussh
autor
8. nov 2020

@nikpa dakujeem 😊

severinav
8. nov 2020

@wewussh a kolko si po cisaraku? Ja som zacala cca 3 tyzdne po s takymi natahovackami z yogy, vsetko okrem brucha, po 2 mesiacoch som zcala fitko, nohy a orbitrek a 3 mesiace po cisaraku som zacala cvicit aj brucho. Po 3 m podla mna aj gymnastika je uz v pohode, pomaly zvysovat zataz a rozsah