Prosím vás užívate niekto? Ktorý je najlepší?
@katarina40 a užívala si ich v jednom preparate spolu?
@katarina40 a aké zmeny si zaznamenala?
@janula2511 ano ano všetko bolo spolu volalo sa to Green Trio...tak v prvom rade sa mi upravila stolica s cim som mala problém pleť celkom dobre tiež sa upravila lebo akné som mavala stale a celkovo imunita fajn ako za mňa fajn produkty ma to dačo do seba naozaj a jačmeň som aj pila 🙂
@katarina40 tiež rozmýšľam nad Green trio. Aké ste mali dávkovanie? A na začiatku ste nemali nejaké neziaduce účinky? Bolesť brucha. Ja by som chcela trocha na detox.
@janula2511 dávkovanie bolo tuším ze 12 tabliet za deň 6 ráno a 6 pobede nežiaduce účinky asi len ze som bola troška vyhadzana na tvári ale to bolo tým ze som sa cistila a samozrejme stolica troška častejšie inak nič takého
@katarina40 nebolo to vela? Lebo citam ze 6 tabliet. 3 rano a 3 vecer. Ty si mala teda dvojnasobne davkovanie. Bola si s tym oki?
@midori123 tak som sa ja pomýlila lebo potom som mala este chlorellu z lekárne Dr.Max teda ich značku a ta mala take dávkovanie 12 tabliet boli to malinke tabletocky preto sa ich jedlo toľko ale od TopNatur je 6 davkovanie ako píšete
@katarina40 aha, oukej, dakujem za odpoved, lebo zdalo sa mi to nejako vela😃😃
@midori123 tak kazdy výrobca má iné dávkovanie ))ale skúste to Green Trio👍
Ja mám tiež pozitávne skúsenisti s Green Trio. Upravila sa stolica, imunita, mám viac energie, gynekológia.
@janula2511 užívala som chlorellu aj jačmeň za mňa oboje výborne veci👍len treba samozrejme užívať minimálne 3mesiace