Spirabell pri nafukovaní

patrissaa
28. apr 2023

Ahojte,užíval niekto z Vas Spirabell lieky? Pomohli Vám pri nafukovani abo tak?
Ja som ich dostala kôli intoleranciam na jedla tak som zvedava na recenzie čo a ako.Ďakujem

spadnutaslivka
28. apr 2023

Spirabell proti nafukovaniu? Moji to brali pri alergii na roztoče. A pomáhalo.

lucia147852
28. apr 2023

Pri intoleranciach treba vyradiť tie potraviny ktoré vadia a držať diétu. To nie sú zázračné potulky, že dám si a bude dobré nech zjem hoc čo. Ale ako antihistaminiká zaberajú.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
28. apr 2023

Ja užívam Spirabel, ale ja som alergická na pel a trávy.
Ak tá nafukuje z nejakých potravín, tak ich vyrad z jedálnička

luckasvec
28. apr 2023

@lucia147852 jej to znie tak étericky ze "zázračné potulky" paci sa mi to spojenie 🤭☺️... Chápem ze tam mali byt pirule 😁

patrissaa
autor
28. apr 2023

@pribinak Veď držím diétu samozrejme,tabletky by vraj mali pomôcť🙄

patrissaa
autor
28. apr 2023

@spadnutaslivka Ja sa pýtam či je to aj proti nafukovaní

patrissaa
autor
28. apr 2023

@lucia147852 samozrejme,poučili ma kompetentný,chcela som vedieť či to funguje aj proti tomu nič viac

spadnutaslivka
29. apr 2023

@patrissaa z príbalového letáku: "...Ako SPIRABEL účinkuje

SPIRABEL orodispergovateľná tableta je liek proti alergii, ktorý vám nespôsobí ospalosť. Pomáha kontrolovať vašu alergickú reakciu a jej príznaky.

Kedy sa má SPIRABEL použiť

SPIRABEL orodispergovateľná tableta zmierňuje príznaky spojené s alergickou nádchou (zápal nosových priechodov spôsobený alergiou, napríklad sennou nádchou alebo alergiou na roztoče v prachu) u dospelých, dospievajúcich vo veku 12 rokov a starších a u detí vo veku 6 až 11 rokov. Tieto príznaky zahŕňajú kýchanie, výtok z nosa alebo svrbenie v nose, svrbenie na podnebí a svrbenie, sčervenanie alebo slzenie očí.

SPIRABEL orodispergovateľná tableta sa tiež používa na zmiernenie príznakov spojených s urtikáriou (ochorenie kože spôsobené alergiou). Tieto príznaky zahŕňajú svrbenie a žihľavku.

Zmiernenie týchto príznakov trvá celý deň a pomôže vám obnoviť vaše normálne denné aktivity a spánok. ..."

nie je tam nič o nafukovaní a ani som nič také nepočula. Ale možno sa nájde niekto, kto má aj skúsenosť, na ktorú sa pýtaš.

lulu2014
29. apr 2023

@patrissaa este som nepocula ze by ich bral proti nafukovaniu. Su na pelove alergie.

gionella
29. apr 2023

@lulu2014 @patrissa moj syn ich berie na peľové alergie, ale ano dáva sa aj ľuďom s antihistaminovou intoleranciou ( ta moze spôsobovať nafukovanie) a celé roky som zo synom chodila na gastro pre bolesti brucha. Potom vymizli a keď som citala štúdiu o spirabel tak mi došlo že odkedy jo berie tak je pokoj aj s tým bruškom

gionella
29. apr 2023

@patrissaa proti samotnému nafukovaniu nie, ale môže fungovať proti tomu čo ho spôsobuje keď je napr spôsobené hist. Intoleranciou

lulu2014
29. apr 2023

@gionella tak to som rada. 😊 Lebo s dcerou tiez “bojujeme” s bolestou bruska uz niekolko rokov a napriek spirabellu brusko bolieva.

patrissaa
autor
29. apr 2023

@gionella Tak mne robili testy na potraviny vyšli mi celkom dosť pozitívne,tak mi naordimovala P.doktorka Spirabell,nepýtam sa konkrétne že či je to proti nafukovaniu ale či pomohli proti tomu😀 možno zle položená otázka z mojej strany

gionella
30. apr 2023

@patrissaa jasne, tak ako som písala dávajú ho aj na potravinové intolerancie, takze určite by mohol pomôcť a držím palce nech pomôže!

patrissaa
autor
30. apr 2023

@gionella Ďakujem😊