Špinenie po styku

mircalla
31. júl 2014

Dievcata potrebujem radu - uz 2. krat mierne spinenie po styku. Mam vsetko nastudovane, moze to byt ranka, s najvacsou pravdepodobnosotu zapal, bakteria, ci infekcia...... Zial najblizsi volny termin ma gynekolog az o tyzden a to som ich este uprosila, ze to je urgent, lebo povodne mi dali az 12.8. a to mam menzes
Viete mi poradit, ci mam skusit dovtedy skusit aspon kanesten. Vytok nemam, ani svrbenie - ale pri styku pocit suchej a podrazdenej sliznice a takeho mierneho palenia - toto sposobuje aj bakteria Gardnerella vaginalis napriklad.
Dakujem za vsetky odpovede, pevne dufam, ze to nie je daco s krckom, ale vzhladom na pridruzene tazkosti snad infekcia ci zapal. Prosim len k veci, nepiste mi ze utekaj lekarovi, lebo su s nimi hovorila tri krat a termin mi dali o tyzden aj to prednostne. Ano,je mi jasne, ze ziadny pohlavny styk atd.

vefi89
31. júl 2014

@mircalla myslím, že canesten neublíži, ak si ho dáš... ja by som skôr skúsila nejakú šalviu, alebo repík, sedací kúpeľ... alebo s tým aspoň prepláchnuť.. ja som toto mávala jedno obdobie, trvalo to asi mesiac, ale neriešila som to, nebolelo, nesvrbelo,prešlo to.. tak snáď len nejaká žilka, alebo čo

mircalla
autor
31. júl 2014

@vefi89 ok, dikes, skusim aj to

katkabg
31. júl 2014

Ajojky nie si prave v ovulke?Aj ja som taketo mala a mala som cystu na lavom vajecniku 6 x3 cm.Robili mi aj onkmarker nastastie ok.Sama praskla pocas menstruacie.Zial mne sa pravidelne tvoria a nic s tym nezmozem kedze nemozem antikoncepciu ani citit.

mircalla
autor
31. júl 2014

@katkabg nie, viem, ze to byva cez ovulku

tslobik
31. júl 2014

@mircalla ja som to mávala pri ranke na krčku maternice

mircalla
autor
31. júl 2014

@tslobik Ok, nemyslim, ze to je ono, ale je to mozne. robili ti aj konizaciu?

tslobik
31. júl 2014

@mircalla konizáciu nie, ale excíziu krčka, to je menší zákrok ako konizácia. A odvtedy mám pokoj. Ešte ma napadlo, že to môže byť aj hormonálna príčina.

mircalla
autor
31. júl 2014

@tslobik hej, mas pravdu moze, ale berem antikoncepciu kvoli predcasnej menopauze. tatomi az tak nesedi, asi pred pol rokom mi ju zmenili, vyrobok, ktory som brala prestali vyrabat

adramb
13. aug 2014

@mircalla ahoj,čo ti povedal doki,od coho máš? teraz citam prispevok,lebo mam aj ja podobny problemrobili mi ak ster,ale zevraj je vsetko ok,no tak potom,neviem od coho krvacam po sexe.bojim sa aj ja

janulap
13. aug 2014

@mircalla
@adramb
baby moze to byt aj polyp.Ja som spinila v case ovulky,isla som ku dr,spravila sono a nasla maly polyp.Pred rokom na preventivke nebolo nic.Presne sa ma aj pytala,ci nespinim po sexe,alebo ci nemam silnejsi menzes...no som zvedava,dajte potom vediet.Mna pravdepodobne v septembri caka vycistenie..ak ten polyp nevyjde s menzesom.

bubulacka
13. aug 2014

@adramb baby mne sa to tiez stáva - so železnou pravidelnostou, tiez by ma zaujímala príčina, lebo podla dr. som v pohode. Viac ako mna to trápi moju polovičku, je sklamaný z toho ze mi "ublizuje".

mircalla
autor
13. aug 2014

@janulap
@bubulacka
Bola som na sono aj na cytologiu, podla dokyho krcok vypada ok, ale urobil cytologiu, ziadnu ranku nevidel, vysledky o 2 tyzdne. sono tiez ok
Vyjadril sa, ze podla neho hormonalna pricina - nizka hladina extrogenov.

bubulacka
13. aug 2014

@mircalla mne robia pravidelne cytologiu a gynekológa som varena-pecena, ale na toto príčinu nepozná. No uvidim, nechám si vyšetriť hormonalny profil - dakujem za typ 🙂 a aj ti nasadil nejaku liečbu?

mircalla
autor
13. aug 2014

@bubulacka povedal ze ak sa to zopakuje, tak vymeni antikoncepciu, stalo sa mi to len 2 krat. ale pockame na vysledky cyto
a mas to aj v prvej casti cyklu? ak to je hormonalne, byva to skor v 2. casti cyklu

bubulacka
13. aug 2014

@mircalla nie, kedykoľvek...

adramb
13. aug 2014

@janulap
@bubulacka
@mircalla no ja mojmu doktorovi veľmi neverimhovorilsice,že mam cystu na vajecniku,že aj od toho može byt,ale ked som k nemu isla pred 2 rokmi,že nemam menzes,či nie som tehotna,tak tvrdil,že mam miom na maternici,a nakoniec som bola tehotna.a aj v X pripadoh sa mylil u inychtak preto neviem byt kludna,nadarmo ma vysetrovalale je to známy,tak nechcem od neho odist,lebo mozno ze len ja robim halo.a ze kojim ,od toho nemozem krvacat? sice je tolen po sexe,tak asi nie