Dievcata potrebujem radu - uz 2. krat mierne spinenie po styku. Mam vsetko nastudovane, moze to byt ranka, s najvacsou pravdepodobnosotu zapal, bakteria, ci infekcia...... Zial najblizsi volny termin ma gynekolog az o tyzden a to som ich este uprosila, ze to je urgent, lebo povodne mi dali az 12.8. a to mam menzes
Viete mi poradit, ci mam skusit dovtedy skusit aspon kanesten. Vytok nemam, ani svrbenie - ale pri styku pocit suchej a podrazdenej sliznice a takeho mierneho palenia - toto sposobuje aj bakteria Gardnerella vaginalis napriklad.
Dakujem za vsetky odpovede, pevne dufam, ze to nie je daco s krckom, ale vzhladom na pridruzene tazkosti snad infekcia ci zapal. Prosim len k veci, nepiste mi ze utekaj lekarovi, lebo su s nimi hovorila tri krat a termin mi dali o tyzden aj to prednostne. Ano,je mi jasne, ze ziadny pohlavny styk atd.
Ajojky nie si prave v ovulke?Aj ja som taketo mala a mala som cystu na lavom vajecniku 6 x3 cm.Robili mi aj onkmarker nastastie ok.Sama praskla pocas menstruacie.Zial mne sa pravidelne tvoria a nic s tym nezmozem kedze nemozem antikoncepciu ani citit.
@mircalla
@adramb
baby moze to byt aj polyp.Ja som spinila v case ovulky,isla som ku dr,spravila sono a nasla maly polyp.Pred rokom na preventivke nebolo nic.Presne sa ma aj pytala,ci nespinim po sexe,alebo ci nemam silnejsi menzes...no som zvedava,dajte potom vediet.Mna pravdepodobne v septembri caka vycistenie..ak ten polyp nevyjde s menzesom.
@janulap
@bubulacka
@mircalla no ja mojmu doktorovi veľmi neverimhovorilsice,že mam cystu na vajecniku,že aj od toho može byt,ale ked som k nemu isla pred 2 rokmi,že nemam menzes,či nie som tehotna,tak tvrdil,že mam miom na maternici,a nakoniec som bola tehotna.a aj v X pripadoh sa mylil u inychtak preto neviem byt kludna,nadarmo ma vysetrovalale je to známy,tak nechcem od neho odist,lebo mozno ze len ja robim halo.a ze kojim ,od toho nemozem krvacat? sice je tolen po sexe,tak asi nie
@mircalla myslím, že canesten neublíži, ak si ho dáš... ja by som skôr skúsila nejakú šalviu, alebo repík, sedací kúpeľ... alebo s tým aspoň prepláchnuť.. ja som toto mávala jedno obdobie, trvalo to asi mesiac, ale neriešila som to, nebolelo, nesvrbelo,prešlo to.. tak snáď len nejaká žilka, alebo čo