ahojtte dievčatá, mám taký problém a neviem si velmi rady, taze mozno pomozete. 26. decembra som mala naposledy menstruaciu, odvtedy nic.. len teraz asi pred piatimi dnami mi zacalo spinenie, vlastne tri kvapky krvi a to je vseetko. potom den nicc a vcera toho bolo trosku viac, ako keby hnedy silny vytok, ale len poobede a vecer uz zasa nic. Ziadne bolesti brucha, ani tlak v prsníkoch ako mavam. Testy som si robila dva, oba negativne. A ja mam taku lekarku, ze je tam len v stredu, akurat ked som v praci, rozmyslam , ze vypytam kartu a pojdem k inej. Pretoze ona nema ani len ultrazvuk, nic. Menstruacia mi zvykne meskat a ked mi naposlledy meskala mesiac, doktorka povedala, ze je to v poriadku. co si o tom myslite?? sorry, za gramatiku, ale ponahlam sa do roboty :D díky baby 🙂
Dakujem..aspon jednu vec som vyriesila, nasla som si novu doktorku, tak uvidime..v pondelok tam hned pojdem..
hmmm tak tu doktorku urcite zmen, ale kym nemas nejake bolesti alebo problemy, tak by som nepanikarila...tehotenstvo to zrejme nebude...spinenie moze zanmenat, ze sa cisti maternica...drzim palce 🙂
Dakujem..aspon jednu vec som vyriesila, nasla som si novu doktorku, tak uvidime..v pondelok tam hned pojdem..
Ahojte dievčatá mám taký problém menštruácia mi meškala 9 dni tá mi nedošla len také špinenie mám to už 4 deň mám aj bolestí pod brušku čo to môže znamenať .....
@mackaa7 no, urcite by si mala ist ku doktorke a podla toho, ako popisujes tu tvoju, tak jednoznacne zmenit 🙂 nemyslim, ze by menstruacia, ktora meska mesiac bola v poriadku...mozno mozes mat nejaku cystu a to urcite potrebuje ultrazvuk...a gramatika je v poriadku 😉