Chcem sa spytat na vase skusenosti, ak ste podstupili to iste co ja. V decembri mi meskala menstruacia sest dni, potom prislo len jeden, dva dni slabunke spinenie. Ja by som to ani nepovazovala za menzes. Ale dajme tomu ze bola. Potom po dvoch tyzdnoch presne mi zacalo spinenie, ktore sa po tyzdni zosilnelo. Bola som v piatok u gynekologa, dostala som injekciu, a mam dost silne krvacanie. Kolko to vlastne trva po tej injekcii, kym to uplne prestane. A potom by vraj mala prist normalna menstruacia. A ze by sa to mohlo aj posunut. Ake mate skusenosti? Dakujem.
No ja mám tiež problém s cyklom. 2 krát som dostala injekciu a prišla mi tak zhruba na 4 - 5 deň po a áno bola dosť slabá a trvala tak 3 dni, akože bolesti brucha som mala aj všetko, ale intenzita veľmi slabá. Aj teraz v štvrtok mám ísť na vyvolanie, keďže mi už mešká zase takmer mesiac a bez mi to asi nepríde. Vlastne naposledy mi sama prišla v marci, odvtedy raz lutenyl a 2 rát vyvolačka.
Ked som raz bola na vyvolavacku ja, tak mi to prišlo po nejakých piatich dňoch a trvala presne ako mi trva vzdy, cize 4 dni a zaroven bola podstatne silnejšia než ju mávam zvyčajne 🙂
Ja som tiež dostávala agolutin koli nepravidelnému cyklu 3dni po injekcii som dostala a trvala až 4dni nic moc ale bola ......každý organizmus je iný a reaguje inak ale ja som chodila takmer každý mesiac a menzes sa mi neupravil