Ahojte, od kedy začala jeseň sa citim velmi divne. Spim viac ako 8 hodin a aj napriek tomu som unavena, rano má boli cele telo a mám cele zahlienené priedušky. Vie mi niekto s týmto pomôcť? Pomohol Vám Acc, pretože solmucol mi vôbec nepomaha. Už neviem čo robit. V pondelok mám vyšetrenie ale chcem sa do pondelka aspoň trochu pozbierať keďže z tých hlienov mám tlak na hrudníku keďže je cely zahlieneni. Dakujem za každú jednu radu
@helenka457 preventívne kupujem oscilococinum, a zvyšuje vitamin c, d, a zinok.
@helenka457 skus si dat skontrolovat krv, ci mas ok zelezo, ja zvyknem byt unavenejsia ked mam nizsie zelezo, a samozrejme aj po prekonani nejakej choroby. A k tomu Acc, mne pomaha🙂
Mas zrejme oslabenu imunitu, skus betaglukany, hlivu ustricovu s rakytnikovym olejom + reishi.
@helenka457 veľa spíš ,malo cvicis,koľko hodín do dňa stravis von
@helenka457 acc long a solmucol je tá istá účinná látka...skús erdomed granulát, je na voľný predaj alebo bromhexin kvapky.
@minenkak cvičím každý den a chodim na prechadzky keďže mám psika
@kristie571 urcute pojdem
ja som takto spala aj o dost viac a mala som akutny nedostatok zeleza.. mne sa to drzalo 4 mesiace a niekedy v decembri som to uz nezvladla a sla na krv.. mna ani hrdlo nebolelo ani vyroza nic.. len ta unava
@helenka457 skus vitamin C rano a vecer 500mg.
Mne vzdy pomôze,ked citim,ze nieco na mna lezie.