Ahojte, poslednou dobou mám problémy zaspať, denne spim tak 4 hodiny, no nepociťujem veľkú únavu, ale viem že to nie je dobre. Je to v poriadku? Stali sa vám to už?
@butterflyeffect Ano je to možné, mňa vyčerpáva pocit že spim tak malo, nez samotný spánok.
nie je to ok, telo si zvykne , ale trpi.
robim roky na smeny, mavam rozne obdobia a niekedy spavam malo, ale je to rozne, bud sa mi neda zaspat, alebo sa budim, no niekedy trosku dospavam. akurat dnes som mohla zaspat tak o 2hod a o 5hod som sa prehadzovala asi polhodinu, potom som na polhodku este zaspala. dnes mam nocnu, budem si musiet este poobede lahnut, no ci zaspim, to netusim. snad ano. aspon nachvilu,
@majamat na smeny nerobím, ale tiež to mám rozhádzané za dnes zastávam okolo 2:00 a o 6:00 už ako nic hore plná energie…
ja zas energiu nemam, som uplne dolamna.
Podľa mňa to nie je okej, rovnako, ako keď niekto spí prehnane veľa hodín. Teraz ti to možno nič nerobí, ale ono sa to niekde prejaví. Však sú aj nejaké doplnky na podporu spánku a tak.
Ak je to dlhodobe urcite by som konzultovala s lekarom, moja mama mala problemy so spankom nakoniec zistili problem so stitnou zlazou, mozno teraz nepocitujes unavu ale dlhodobo to vycerpa organizmus…