Spánok, krik a prebudenie

20. mar 2024

Ahojte zažili ste niečo takéto ? Môže sa to opakovať ? V noci som normálne zaspala ako vždy a po hodine spánku mi mama prišla do izby a začala ma budiť lebo som riadne začala kričať , po zobudeni keď som zbadala mamu nad svojou posteľou som nejaký čas kričala ešte viac lebo síce ona tam stála a upokojovala ma ale ja som nevidela ju ale niekoho iného nejakú starenu cudziu , až po pár minútach som zbadala že to je fakt ona , čize to nebolo iba zlým snom ale trvalo to ešte po prebudení tým že ja som nevidela mamu ale niečo iné , potom sa mi nedalo zaspať srdce mi bušilo riadne som sa bála a potom sa to stalo do rána ešte raz , ešte teraz si pamätám tu tvár čo som videla miesto jej to bola halucinácia?

veronika2021
20. mar 2024

To sa sen premietol do reality,ja som sa raz zobudila na to,ze mi okolo postele stoji 12 bytosti😁a bolo to take realne ze som sa skoro pototok🙈Pripadalo mi to,ako keby som ich videla po prebudeni,co je pravdepodobne blbost….
Viacej creepy bolo,ked som sa zobudila na vlastny smiech.

luccija
20. mar 2024

To bude spankova paralyza, alebo niečo obdobné nocný des.
@veronika2021 aj ja sa niekedy smejem zo sna, až sa preberieme.top je, keď ma zobudí vlastne chrapanie

veronika2021
20. mar 2024

@luccija 😁vlastne chrapanie ma este nezobudilo ale priatela keby to jeho budilo bola by som vdacna😁

koniarova
20. mar 2024

@veronika2021 to bolo asi 12 apoštolov 😁😁

veronika2021
20. mar 2024

@koniarova 😂