Ahojte zažili ste niečo takéto ? Môže sa to opakovať ? V noci som normálne zaspala ako vždy a po hodine spánku mi mama prišla do izby a začala ma budiť lebo som riadne začala kričať , po zobudeni keď som zbadala mamu nad svojou posteľou som nejaký čas kričala ešte viac lebo síce ona tam stála a upokojovala ma ale ja som nevidela ju ale niekoho iného nejakú starenu cudziu , až po pár minútach som zbadala že to je fakt ona , čize to nebolo iba zlým snom ale trvalo to ešte po prebudení tým že ja som nevidela mamu ale niečo iné , potom sa mi nedalo zaspať srdce mi bušilo riadne som sa bála a potom sa to stalo do rána ešte raz , ešte teraz si pamätám tu tvár čo som videla miesto jej to bola halucinácia?
To bude spankova paralyza, alebo niečo obdobné nocný des.
@veronika2021 aj ja sa niekedy smejem zo sna, až sa preberieme.top je, keď ma zobudí vlastne chrapanie
@luccija 😁vlastne chrapanie ma este nezobudilo ale priatela keby to jeho budilo bola by som vdacna😁
@veronika2021 to bolo asi 12 apoštolov 😁😁
@koniarova 😂
To sa sen premietol do reality,ja som sa raz zobudila na to,ze mi okolo postele stoji 12 bytosti😁a bolo to take realne ze som sa skoro pototok🙈Pripadalo mi to,ako keby som ich videla po prebudeni,co je pravdepodobne blbost….
Viacej creepy bolo,ked som sa zobudila na vlastny smiech.