Baby ako, alebo resp. v akej polohe, je najlepšie spať, aby som mala v pohode krčnú chrbticu? Ten tvarovaný vankúš som skúšala, nesedí mi to a neviem si na to zvyknúť ☹️ Na výlete (v hotelovej posteli) sa nevyspim vôbec 😢 pretože raz je vankúš veľký. Potom maly… posteľ tvrdá, potom veľmi mäkká
zalezi od toho ako spis ci na chrbte ci na boku, pri krnej na bruchu nie je dobre. na boku mam maly vankusik na chrbte netreba nic. a do hotela si bravam vlastny vankus
Mám presne take problémy, ale mám ten vankúš z ktorého sa dá odobrať náplň podľa potreby.Spí sa mi dobre, ale chodím raz za mesiac na masáž , to tiež pomáha ✊
@dzt Ja som skusala asi vsetky mozne vankuse, aj tie rozne ortopedicke, no nic nezaberalo. Nasledne mi kolega s podobnym problemom doporucil, nech si skusim kupit klasicky kvalitny maly paperovy vankus, tak som skusila. Neviem si to vynachvalit, tak dobre sa mi na nom spi. Je to asi ale individualne, treba vyskusat viacero moznosti, kazdemu sadne nieco ine.
@barbora0308 dobrý deň viete mi dať link na ten vankúš?
@dzt bez vakusa mi je najlepšie. A aj mame povedala dr,ze ma bez vankusa spavat, ona ma krcnu aj operovanu