Spánkové laboratórium - spánkové apnoe

hell_ka
21. aug 2022

Zienky, prosim, poradte mi.
Moj manzel ma velmi silne spankove apnoe- zatial neriesene, ale bojim sa, aby sa mu nieco nestalo, ked pocas spanku prijima tak malo kyslika, takze to zaciname riesit. Chcela by som, aby okrem vysetrenia na ORL podstupil aj vysetrenie v spankovom laboratoriu. Lenze ktore vybrat?
Ak mate niektora skusenost, napiste mi, prosim, kde boli vase polovicky spokojne (sme z PP, ale nie je problem ist kamkolvek) a kolko ste za vysetrenie platili. Idealne, ak je niekto zivnostnik a je samoplatca.
Verim, ze sa do diskusie zapoja rozumne zeny, ktore nebudu mat potrebu vytvarat zbytocne konflikty, alebo niekoho urazat, ci vysmievat sa. 😉
Dakujem vam krasne a prajem pekny den.

evalea
21. aug 2022

@hell_ka dobrý deň v Košiciach je spánkové laboratórium a je tam výborná lekárka Ruzena Tkáčová.Ja som platila 70€ ale kvôli tomu že som chcela prednostne vyšetrenie inak sa čaká rok.

ivula0807
22. aug 2022

My sme z Bratislavy, tak neviem či to pomoze, ale boli sme v spankovom labolatoriu Somnolab v ružinovskej poliklinike. Termín dostal v podstate hneď (na štátne labolatorium by čakal minimálne trištvrte roka, tu mal termín myslím do mesiaca), najskôr vyšetrenie, potom dostal termín na noc. Porobili mu počas noci všetky potrebné vyšetrenia. tá noc u nich stala cca 250 eur...už si to nepamätám úplne presne.

asmk
28. aug 2022

@ivula0807 dobry den boli ste v Somnolabe teraz niekedy? Hladam info ci funguju na fb je uvedene momentalne zatvorene tak neviem ci iba koli tomu ze je vikend. Dakujem

janka.l
31. okt 2022

@hell_ka ahoj, neviem či už si niečo vyriešila, ale ocino bol v Martine. Odvtedy musí spať s kyslikovou maskou.

ivana126
16. apr 2023

@evalea Dobrý deň, viem, ze to bolo už dávnejšie, ale mohla by som sa opýtať viac k tomu spankovemu laboratóriu v Košiciach? Ďakujem krásne

evalea
17. apr 2023

@ivana126 dobrý deň samozrejme 🙂

ivana126
19. apr 2023

@evalea Ďakujem 😊 chcela som sa opýtať či sa tam môže človek objednať aj sám alebo musí byt poslaný všeobecnym lekárom? A je to teda bezplatné jedine ak chce človek skorší termín sa platí?

evalea
19. apr 2023

@ivana126 Ja som bola u pľúcneho lekára ale objednala som sa sama keďže sú súkromne laboratórium chcela som prednostne keďže sú strašne čakacie doby platila som vtedy 60€ najpr som išla k pani doktorke Tkacovej na konzultáciu ona sa tým zaoberá a o dva týždne už na celú noc do laboratória.Ráno som išla domov a cca o tri týždne mi prišli výsledky s odporúčaným kam mám ešte ísť na aké vyšetrenia poštou.

ivana126
24. apr 2023

@evalea Ďakujem krásne za všetky informácie 😊😊