Spaľuje mi pomaly alebo rýchlo?

17. aug 2022

Prosím chcem sa opýtať podľa čoho mám vedieť ci mi rýchlo spaľuje alebo nie keď niečo zjem tak som nafuknuta aj dva hodini a som plná.to znamená ze mi pomalú trávi? Inak rada by som par kíl pribrala tak neviem ci nejaké tabletky bi trebalo na trávenie alebo co keď som aj dva alebo 3 dohini nafuknuta a pocit plnosti mam že som plná veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď 🙏

ms_green
17. aug 2022

Čo sa týka nafúknutia (ak brucho nie je bolestivé) tak skús Espumisan. Ak ťa nafúhne a bolí ťa to (napr. musíš si ľahnúť, lebo poloha v sebe ti tlačí na brucho a bolí) tak by som šla na gastro. Môže to byť intolerancia na nejakú potravinu.

autor
17. aug 2022

@ms_green bolesť nemám lem som nafuknuta a som veľmi plná že nevládzem inak v pohode všetko

stanulienkat
17. aug 2022

Zalezi od toho co zjes a kolko toho zjes. Ked zjes vela nafukujucich potravin, tak sa necuduj. Alebo ked zjes velke porcie.

ivangeline
17. aug 2022

Moze byt aj nejaka intolerancia. o_O

savanna
17. aug 2022

Myslim, ze spajas dve rozdielne veci. Metabolizmus je jedna vec a problemy s travenim druha vec. Moze ti zle travit a zaroven mozes mat rychy metabolizmus a naopak. V tvojom pripade by som vobec neriesila metabolizmus a sustredila by som sa na pricinu problemov, odsledovat si, ktore potraviny mi nesedia - z tych beznych intolerancii to moze byt napr. mlieko, lepok, soja, hiit, ale aj ine potraviny, kazdy si musi odsledovat to svoje.