Ahojte. Bola som po nočnej posledný deň a tak som išla spať cez deň ako vždy. Spala som 8 hodín. No potom bol večer a ja som nenašla už na nočnú tak som išla znovu spat nromslne do rána. Myslela som si že budem fajne vyspatá konečne no stal sa úplný opak. Nemohla som sa zobudiť ani po tých 20 hodinách spánku. Bola som viac unavená ešte ako predtým a neviem vstať ani teraz len ležím ako mŕtva. Káva mi nepomaha. Prečo sa to stalo ? A čo mám vlastne robiť keď už nejdem na nočnú v noci ? Keďže po nočnej spím cez deň a potom večer čo mám robiť v noci až do rána ?
Keď mám nočnú a ďalší deň dennú tak po nočnej nejdem spať až potom večer ale skôr ako zvyčajne
Ked som uz nemala ďalšiu nočnú, tak som nastavila budík aby som spadla len 3-4 hodiny. Takže som sa zubudila okolo 11tej 12tej na obed... Zvyšok dňa som bola ako živá mŕtvola. Ale aspon večer som išla spať unavená, a vedela som cez noc spať. Ale strašne som to nemal rada. Preto som aj menila prácu, aby som robila len denné.
mm robí nočné už asi 15 r. - teda 3 zmennú prev.
neraz si musí dať Sanval aby zaspal... spánok totál narušený.
po nočnej spím maximálne do 13:00 optimálne do 12:00. Potom viem íst spat po polnoci,alebo okolo polnoci. V najhoršom si nastav budík.
Ja som to tu minule spomínala tieto nočné že by to vôbec nemalo existovať no ale to sa nestane nikdy.A vysmiali ma.Ale presne pre toto som to myslela že človek má potom všetko takto poprehadzované.
Skús po poslednej nočnej nespať, ja som to tak robila ze už dom nešla spať, ale až večer som isla o niečo skôr ako obvykle... Držím palce
Po 20 hodinach spanku by si mala takyto problem, aj keby si robila bezny pracovny cas.
Ked spis, tak prvych cca 7 hodin telo regeneruje. Odstranuje toxiny, cisti sa, hromadi ich, pripravuje na vylucenie.
Potom ale musi fungovat dalej. Takze zacne cerpat energiu. I ked pomalsie. Pri tom vznikaju dalsie odpadove latky. Ktore sa zas len nevylucuju.
Vysledok je, ze clovek vstane unaveny, malatny, mierne opuchnuty, nemotorny.
Skus pit dostatok vody, aby si vyplavila, co uz malo byt davno prec, mierne sa postupne rozhybat. Aj to doda energiu.
A do buducna skus radsej ist spat po nocnej na par hodin (napr. iba dve. To obvykle uz telo prejde prvym spankovym cyklom a dokaze sa prebrat lepsie, ako uprostred neho.), a potom ist vecer normalne spat v riadnom case.
Uvidis, ci to zaberie.
Uz dlho robis na smeny?ja som robila 7 r a uplne som si narusila spanok.Normalne si vecer lahni...skus sa cez den fyzicky unavit nech zaspis.Ked si tolko spala musis byt velmi unavena a nie kazdy zvlada pracovat v noci.Ja som bola zase naopak po nocnej som vedela spat max 6 hodin a nocne ma vzdy biac bavili ako vstavat 5:15