Dobrý deň neviete mi niekto poradiť,môj muž má spadnutie viecko tak do polovice oka na pravej strane.uz asi 3 deň.stretli ste sa s tým niekto??ďakujem.
Predtým to tak nemal? Nepadalo mu postupne? Bolo to "nárazové," z ničoho nič? Iné problémy nemá?
Mne hneď napadla cievna mozgová príhoda, ale tam by mal zrejme aj ďalšie príznaky. Ale môže to byť aj nejaká infekcia v oku / na viečku.
@livuska124 predtým to nemal.v pondelok 1.1 mu tiekla krv 2 krát z nosa.a asi tak od štvrtka to môže byť,ale to aj stále spal od štvrtka,spal najedol sa a spal.
@katarina11122013 okamzite na urgent
@katarina11122013 súhlasím s vyššie napísaným, rýchlo k lekárovi.
@livuska124 on s tým išiel do práce,a povedal že poobede skočí,ale ja sa o neho bojím,čo to je
@katarina11122013 alebo rovno volaj 112
Dopocula som sa,ze jeden znamy ma takto padnute obe viecka,dokonca jedno si priliepa,aby mohol pocas dna vidiet.Robili mi rozne vysetrenia,a zatial mu na nic neprisli.Chodi do prace.
Manžel by si mal byť vedomý že takto dosť riskuje, skús na neho zatlačiť aby šiel na pohotovost hneď, toto určite nie je normálne a nečudujem sa ti že sa bojis..
@leni28 niekedy môže byť že proste tvárové nervy povolia z nejakého dôvodu, ale manžel autorky mal aj krvácanie z nosa a spavost, to je podľa mňa príznak dosť na to aby stav nepodceňoval..
Ja nikdy nedokazem pochopit ako moze niekto bagatelizovat a odsuvat taketo zavazne zdravotne prejavy.Davno mal byt u lekara.Ale to su chlapi...
Ale by som mastila smer nemocnica, toto moze byt aj vazne
@katarina11122013 tak ako?
Moze to byt cokolvek od infekcie oka az po problem s mozgom - smer lekar.