Ahojte, pre moju staršiu priateľku prosím o radu. Má spadnutú maternicu a plánovanú operáciu na zdvihnutie spadnutej maternice skrze uchytenie prostredníctvom nejakej sieťky. Bohužiaľ s touto operáciou nie je veľmi stotožnená a požiadala ma, aby som sa opýtala na iné možnosti. Cvičenie v jej prípade už neporieši daný zdravotný problém. Údajne si niekde dávnejšie čítala, že existuje aj iná neinvazívna metóda, ale nevie si spomenúť. Máte prosím nejaké typy alebo skúsenosti? Ďakujem krásne
Aj ja som mala ten problém a vyriešila to operácia.Len teraz mi zas padá moč.mechur takže nie je to nejak vyriešené...
fuha, tak o tom neviem. jedina neinvazivna metoda by mohla byt prave cvicenie. oinom fakt neviem. no napr. ja mam doporucenu operaciu, ale skor vybratie maternice. pri plastike, ak sa maternica nevybera, hrozi riziko, ze sa to zachvilu objavi znovu, hlavne ak sa nahodou viac namaha. ak je starsia ( neviem kolko rokov ma ), tak aj toto je moznost - vybrat maternicu. neviem ako to robia, ale predpokladam, ze vajecniky koli hormonom ponechaju.,